Koray Aydın'dan çok sert 19 Mayıs mesajı!

Koray Aydın'dan çok sert 19 Mayıs mesajı!
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Spor ve Gençlik Bayramı'yla ilgili kutlama mesajı paylaşan MHP Genel Başkan adayı Aydın, Atatürk'e hakaret edenlere de çok sert tepki gösterdi.

MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Spor ve Gençlik Bayramı'yla ilgili kutlama mesajı yayınladı. 

Mustafa Kemal Atatürk'ü 'Türk milletinin öncü Bozkurtu' olarak tanımlayan Aydın, Atatürk'e hakaret edenlere de çok sert tepki gösterdi.

İşte Koray Aydın'ın mesajı:

19 MAYIS MODERN BİR ERGENEKON'DAN ÇIKIŞTIR

19 Mayıs 1919'da Samsun'da atılan adım, öyle bir ses getirmiştir ki, mazlum milletlere umut, zalimlere ise tükenmeyen bir korku olmuştur.

19 Mayıs 1919 modern bir Ergenekon'dan çıkış, Mustafa Kemal Paşa da Türk milletinin öncü Bozkurt'u olmuştur.

19 Mayıs 1919'da atılan o kutlu adım millet iradesinin ta kendisidir. Demokrasi ve bağımsızlığın simgesidir.

Milli Mücadele bu ilk adımla birlikte bütün Anadolu'ya yayılmış ve Mustafa Kemal Paşa'nın liderliğinde zafere yürümüştür.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum.

Ulu onder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün Milli Mücadele kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.

İŞBİRLİKÇİLERİN TORUNLARI BUGÜN YİNE FİTNE SAÇMAKTADIR

Maalesef 20. yüzyılın başlarında vatanımızı işgale kalkışanların ve onların işbirlikçilerinin torunları bugün yine fitne saçmaktadır.

19 Mayıs 1919'da atılan kutlu adımın altında ezilen şerefsizler, büyük Atatürk ve ailesine çirkin iftiralar atmaktan geri durmamaktadırlar.

Bu aşağılık mahluklara gereken ceza tez zamanda verilmeldir.Onlara bu rahatlığı sağlayanlar da bir an önce kendilerine çeki düzen vermelidir

Tarihe eleştirel bakış başkadır, Türk milletinin müşterek değerlerine kin kusmak başkadır. Türk milleti her daim ecdadına sahip çıkacaktır.

İlgili Haberler