Koray Aydın'dan kurultay açıklaması

Koray Aydın'dan kurultay açıklaması
CNN TÜRK'te canlı yayın konuğu olan Koray Aydın "kimse bizden hukuksuzluk beklemesin" dedi.

Herkesin gözü kulağı MHP'de diyen Aydın, "Türkiye'nin umudu MHP'dir, herşeyin hukuk çerçevesi içinde yapıldığı delgelerin kararı ile alınan kurultay kararına  bu güzel ortama devlet gücü karıştı, karşımızda TOMA var bariyer var"dedi.

"Haklı olduğumuzu biliyoruz, kimse bizden bir çatışma ortamına girmemizi beklemesin. Gerekirse kongreyi yapmayız, kongrenin teyit edildiği yerde yapılması zorunludur başka yerde kongre yapamayız kimseye kongreyi yapacağız deyip boş umut veremeyiz biz bu partiyi bu ülkeyi yönetmek için çabalıyoruz o yüzden insanları gereksiz heveslendirmemiz doğru olmaz. Bu krizi iyi yönetmek mecburiyetindeyiz değişim isteyen delege haklı. Haklı olan kazanacaktır" ifadelerini kullandı.

Delegelere sükunet tavsiyesinde bulunan Aydın, partililerin provaksayonlara gelmemeleri konusunda uyardı.

Aydın, "Yarın oraya gideceğiz yapılabilecek bir zemin bulursak kongreyi gerçekleştireceğiz, kongreyi yapamasak da Türkiye'nin nasıl bir felakete gittiğini göstermek için orda olacağız, TOMA'larla harp etmeye gitmiyoruz" dedi.

"Yargıtay olumsuz karar veremez" diye Koray Aydın, "Her şey ortada Yargıtay'ın olumsuz karar vermesi imkansız o yüzden bir kaybımız olmayacak" dedi.

Kongre gidişatına müdahale eden Bozdağ içinde  "Bozdağ'ın sözleri yok hükmündedir, sözleri bizler için değersizdir, Bozdağ kongreye karışmıştır elini bu işten çekmeli" diyerek sözlerini noktaladı.