Koray Aydın'ın kayınpederi son yolculuğuna uğurlandı

Koray Aydın'ın kayınpederi son yolculuğuna uğurlandı
Koray Aydın'ın kayınpederi Feridun Hancıoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde Meral Akşener ve Isparta Milletvekili Nuri Okutan da Aydın'ı yalnız bırakmadı.

1935 yılında Bayburt'ta doğan ve 82 yaşında Hakk'ın rahmetine kavuşan Hacı Feridun Hancıoğlu'nun cenazesi, Ankara Karşıyaka Mezarlık Camii'nde kılınan öğle namazını müteakip Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Eski TBMM Başkanı Ömer İzgi, Meral Akşener, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Trabzon Milletvekili Salih Cora, Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Mehmet Haberal, MHP kurucularından Ali Sağır, çok sayıda MHP'li eski milletvekili, belediye başkanı, bürokratlar, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

FERİDUN HANCIOĞLU KİMDİR?

Feridun Hancıoğlu, Türk Telekom/PTT ayrılmasından önce Ankara Başmüdürlüğü Radyolink Teknik Amirlerliğinden emekli olmuştu. Kıbrıs Barış Harekat'ına görevli olarak katılan Feridun Hancıoğlu, Beşparmak Dağları başta olmak üzere Kıbrıs'taki iletişim ve haberleşme sistemini kuran özel ekipte görev aldı ve olağanüstü gayretlerinden ötürü Gazilik unvanı kazandı.

Feridun Hancıoğlu emekli olduktan sonra daha çok hayır işleri ile ilgilendi ve damadı Koray Aydın'ın siyasi çalışmalarını destekledi.