Koray Şener kimdir? Koray Şener neden öldü

Koray Şener kimdir? Koray Şener neden öldü
Galatasaray Fenerbahçe maçında derbi öncesi hayatını kaybeden Koray Şener tüm taraftarları yasa boğdu. Peki, Koray Şener kimdir, neden öldü? Türkiye Koray Şener'e ağladı. Şener son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

Koray Şener kimdir? Koray Şener neden öldü

Herkesi Galatasaray Fenerbahçe maçında hayatını kaybeden Koray Şener Tüm Türkiye'yi adeta yasa boğdu. Genç yaşında kalp krizi geçirerek yaşamöını yitiren Koray Şener kimdir merak ediliyor. Neden öldü? Kalp krizinin sebepleri ve belirtileri nelerdir? Dün akşam derbide neler yaşandı? Başta Türk futbol camiasını ve vatandaşları kahreden o haberin detayları...

KORAY ŞENER KİMDİR

Derbi maçı öncesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener'den geriye fotoğraflar ve videolar kaldı. Şener'in 4 yıl önce sosyal medya hesabından yaptığı "Kalpten gideceğim ondan eminim bu takıma kalp dayanmaz" şeklinde paylaşımı yürek yaktı. Peki Koray Şener kimdir?
Fenerbahçeli yönetici ve futbolcular, Galatasaray ile Türk Telekom Stadı'nda yaptıkları maçın ardından, müsabaka öncesi tribünde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren sarı-lacivertli genç taraftar Koray Şener'in yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Derbi sonrası stattan ayrılıp Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Fenerbahçeli yönetici ve futbolcular, Koray Şener'in ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Bazı futbolcuların bu sırada gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Mehmet Topal, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk ve diğer bazı futbolcular ile yöneticiler daha sonra hastaneden ayrıldı. Bir grup Fenerbahçeli taraftarın hastane önünde bekleyişi sürüyor. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için Kocaeli'den gelen Koray Şener, tribünde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Şener, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. İlk yarı boyunca tribünde sessiz bir şekilde oturan Fenerbahçeli taraftarlar ise devre arasında stadı terk ederek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmişti.

888.jpg

Koray Şener'in Fenerbahçe paylaşımı yürekleri burktu...

KORAY ŞENER NEDEN ÖLDÜ

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray'a konuk oldukları derbi maçı izlemeye gelen bir taraftarının, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini duyurdu. Edinilen bilgilere göre Kalp krizi geçiren taraftarın Kocaeli Üniversitesi öğrencisi ve ÜNİFEB üyesi Koray Şener olduğu belirtildi. Fenerbahçeli taraftarların büyük bir çoğunluğu vefat haberi üzerine deplasman tribününden ayrıldı ve Koray Şener'in cenazesinin götürüldüğü Okmeydanı Devlet Hastanesi'ne gittikleri belirtildi.

KORAY'IN RAHATSIZLIĞI YOKTU

Şener'in cenazesi işlemlerini dayısı Ragıp Pişkin ile eniştesi Güven Gürsan takip etti. 
Enişte Gürsan, Şener'in geçen hafta boğaz ağrısı şikayeti için hastaneye gittiğini başka da bir rahatsızlığının olmadığını söyledi.  
Dayı Pişkin ise 'Hiçbir rahatsızlığı yoktu. Fenerbahçe'ye çok bağlıydı' diye konuştu.  

sener-005.jpg

KALP KRİZİ BELİRTİLERİ NELERDİR

Göğüste 20 dakikadan fazla süren boyun, omuz ve kollara yayılan şiddetli ve baskı yapan ağrı, nefes darlığı, öksürük, baş dönmesi ve bayılma, kusma, mide bulantısı, soğuk terleme, çarpıntı, aşırı halsizlik, endişe ve ölüm korkusu duyulur. Bazen kalp krizi çok ani ve şiddetli bulgular ile başlar ve kolayca tanı konabilir. Ancak bazı kişilerde örneğin; şeker hastalığı olan kişilerde olay yavaş ve hafif bir ağrı veya rahatsızlık hissi ile başlar.
Ani gelişen ve ölümcül olabilen bir hastalık olan kalp krizi, hem dünyada hem de Türkiye'de en sık görülen ölüm nedenleri arasında yer alıyor. Peki, kalp krizinin belirtileri nelerdir?
Genç yaşlı dinlemeden ciddi problemlere yol açan kalp krizinin belirtileri şunlardır;
-Göğüste tam yeri belli olmayan sıkışma hissi
-Sol kola ve çeneye doğru yayılan ağrı
-Hareket edince artan ağrı
-Ağrıyla birlikte soğuk soğuk terleme
-Mide bulantısı
-Nefes darlığı
-Öksürük,
-Baş dönmesi
-Bayılma
-Kusma,
-Soğuk terleme,
-Çarpıntı,
-Aşırı halsizlik
-Bazı insanlarda bu belirtiler görülmeyebilir. Örneğin diyabet hastaları hemen hemen hiç ağrı duymazlar ve sadece nefes darlığı ve soğuk terleme şikayetleri olur.
-Bazı hastalarda mide ülseri veya pankreatit ağrısıyla kalp krizi ağrısı karıştırılabilir, ülser lehine yanlış yorumlanabilir.

Fenerbahçeli taraftar Koray Şener kaç yaşındadır, ailesi ve neden öldüğüyle alakalı bilgileri haberimizde derledik. 

KORAY ŞENER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Galatasaray’ın, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldığı maç öncesinde tribünde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Koray Şener, tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi olan 22 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Şener’in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Karacaahmet Gasilhanesi’ne götürüldü.Cuma günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Koray Şener'in cenazesi sabah erken saatlerde Üsküdar Karacaahmet'te bulunan gasilhaneden alındı. Cenazeyi almaya Şener'in ailesi, okul arkadaşları, taraftarlar ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç geldi. Koç, ailenin yanından bir an olsun ayrılmadı. Koray Şener Kocaeli'de binlerce taraftarın katıldığı törenle toprağa verildi.