Korona virüs aşısı olan adam hayatını kaybetti

Korona virüs aşısı olan adam hayatını kaybetti
Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınına karşı geliştirilen aşıyı olan bir vatandaşın saatler sonra hayatını kaybettiği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, otopsinin pazartesi günü yapılacağı aktarıldı.

Flaş iddia! Korona aşısı olan adam öldü

Sözcü'nün internet sitesinde yer alan habere göre, korona virüs salgınına karşı geliştirilen aşılar ile ilgili farklı iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

SAATLER İÇİNDE HAYATINI KAYBETTİ

ABD'nin California eyaletindeki Sacramento kentinde ismi açıklanmayan kişinin Aralık ayında korona virüsüne yakalandığı belirtilirken Placer County Şerif Ofisi, 21 Ocak’ta aşı olan kişinin saatler içinde yaşamını yitirdiğini duyurdu.

HANGİ AŞI OLDUĞU BELİRSİZ

Güvenlik güçleri yaşamını yitiren kişiye hangi aşının verildiğinin bilinmediğini söylerken, “Bu olayı aktif olarak inceleyen birçok lokal, eyalet ve federal kurum bulunmaktadır. Henüz ölüm sebebi ile ilgili net bir bilgimiz yok, soruşturma devam ediyor” açıklamasını yaptı.

OTOPSİ PAZARTESİ YAPILACAK

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, CBS’in Sacramento’da yayın yapan ayağı ise, Şerif’in “Otopsi pazartesi günü yapılacak” dediğini aktardı.