Koronaya yakalanan Bursasporku Onur Atasayar'dan haber var

Koronaya yakalanan Bursasporku Onur Atasayar'dan haber var
Korona virüse yakalanmasının ardından hastalık sürecini ağır geçiren Bursasporlu Onur Atasayar'ın iyileştiği ve takımdaki yerini aldığı bildirildi.

Koronaya yakalanan Bursasporku Onur Atasayar'dan haber var

Bursaspor''da forma giyen başarılı futbolcu Onur Atasayar, korona virüse yakalanması ile başta Bursaspor taraftarları olmak üzere spor camiasında üzüntüye neden olmuştu. Hastalık sürecini ağır geçirdiği bilgisi verilen Onur Atasayar ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 

Takımdan uzun süredir ayrı kalan Onur Atasayar, 5 maçlık aranın ardından takımdaki yerini aldı. 26 yaşındaki oyuncu, son olarak 19''uncu hafta mücadelesinde Altınordu ile oynanan karşılaşmada forma giyerek, bir de asist gerçekleştirmişti.

7 Mart Pazar günü oynanacak Beypiliç Boluspor-Bursaspor maçını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Emre Malok yönetecek. Malok''un yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Mehmet Şengül yapacak. Dördüncü hakem görevinde ise Ali Yılmaz yer alacak.

Emre Malok yönetiminde bugüne kadar 3 maça çıkan Bursaspor, 2 galibiyet, 1 beraberlik alırken, 11 maça çıkan Boluspor ise 3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 6 da beraberlik elde etti.