KPSS Ortaöğretim sonuçları bugün açıklanacak mı? Ne zaman açıklanacak?

KPSS Ortaöğretim sonuçları bugün açıklanacak mı? Ne zaman açıklanacak?
20 Kasım Pazar günü milyonlarca adayın katılım sağladığı KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor. Sınavın ardından 15 gün geçmesi ile beraber vatandaşlar artık KPSS sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.

20 Kasım Pazar 2016'da yaklaşık 3.5 milyon adayın katılım sağladığı KPSSOrtaöğretim sınavı geride kaldı. Şimdi ise milyonlarca adayın gözü ÖSYMtarafından açıklanacak KPSS Ortaöğretim sınav sonuçlarında. Geçtiğimiz yıllara oranla katılım sayısında büyük bir artış olan KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sosyal medyada ve Google'da günlerdir en çok merak edilen konulardan birisi bu. Büyük umutlarla bekleyen adaylar için ''KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorusunun cevabını derledik. İşte tüm detaylar...

2016 KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS Ortaöğretim sınavının ardından bugün ile beraber tam 15 gün geçti. Ancak KPSS sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Buna göre KPSS Ortaöğretim sınav sonuçlarının 7- 12 Aralık tarihleri arasında açıklanması bekleniyor. Milyonlarca memur adayının heyecanla beklediği sınav sonuçları açıklandığı an bu başlık altında olacaktır.

SINAV SONUÇLARINA 10 GÜN İÇİNDE İTİRAZ EDİLEBİLECEK

KPSS Ortaöğretim sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından memur adayları 10 gün içerisinde sınav sonucuna itiraz için Genel Amaçlı Dilekçe örneğini kullanarak ÖSYM'ye başvurmalıdır. ?