Kral değil metresi çıplak. Fotoğrafları ortaya çıktı. Kral şimdi ne yapacak

Kral değil metresi çıplak. Fotoğrafları ortaya çıktı. Kral şimdi ne yapacak
Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn'un resmi metresi ile ilgili yaşananlar ülkede şok etkisi yaşattı. Daha önce kralın kendisini affetmesi ile gündeme gelen resmi metres, bu kez de çıplak fotoğraflarının sızdırılması ile gündemde.

Dünya'nın en tartışmalı liderleri arasında yer alan ve korona virüs salgını ile birlikte haremi ile birlikte Alper'deki ultra lüks otele kapanan Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, bu sefer de resmi metresinin çıplak fotoğraflarının sızdırılması ile gündeme geldi. 

İngiliz basınında çıkan habere göre Kral Maha Vajiralongkorn'un metresi Sineenat Wongvajirapakdi'nin 2012 ve 2014 yılları arasında çekilmiş binlerce çıplak fotoğrafı 'Düşmanlarına' gönderildi. 

kadin-1-003.jpg

TAYLAND HAKKINDA ELEŞTİRİLERDE BULUNAN GAZETECİYE GİTTİ 

The Times gazetesinin haberine göre, Sineenat'ın kendisi tarafından çekildiği düşünülen fotoğraflar, Tayland monarşisi hakkında eleştirel makaleler yazan İngiliz gazeteci Andrew MacGregor Marshall'a gönderildi.

kadin-2-003.jpg

Haberde, fotoğrafların ülkede karşı karşıya kaldığı baskılardan dolayı Japonya'ya kaçmak zorunda kalan akademisyen aktivist Pavin Chachavalpongpun'a da gönderildiği ifade edildi. 

kral-2.jpg

"RESİMLERİN ÇOĞUNU KENDİ ÇEKMİŞ" 

İngiliz gazeteci ortaya çıkan skandal fotoğraflarla ilgili Facebook'ta "Resimlerin çoğu kendi çektiği fotoğraflar ve çok açık fotoğraflar. Bu fotoğrafları Krala göndermek için kendi çekmiş gibi görünüyor" diye yazdı.

ulke-karisti-tayland-krali-nin-resmi-metresinin-718896-1228-2-b.jpg

Koi Wongvajirapakdi olarak da bilinen Bayan Sineenat, geçen temmuz ayında kralın 67. doğum günü münasebetiyle kraliyet eşi unvanını almıştı. 

 

İlgili Haberler