KSN Lojistik, konkordato ilan etti

KSN Lojistik, konkordato ilan etti
Kurdaki dalgalanmalar nedeni ile ödemelerde güçlük çeken ve konkordato ilan eden şirketlere bir yenisi daha eklendi. Otomobil devlerine lojistik destek sağlayan KSN Lojistik, konkordato ilan etti.

Son günlerde artan konkordato ilanlarına bir yenisi daha eklendi… 1982 yılında Trabzon’da kurulan ve otomotiv devlerine lojistik destek sağlayan KSN Lojistik A.Ş, Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak konkordato ilan etti.

Sözcü Gazetesinin haberine göre, KSN’nin başvurusunu değerlendiren mahkeme şirkete yönelik 3 aylık geçici mühlet kararı verdi. Mahkemenin 2 Ekim 2018 tarihli kararına göre, Kamuran Soylu, Canan Yaş, hukukçu Zekeriya Işık geçici komiser heyeti olarak atandı. Konkordatonun tasdikine ilişkin davanın ön inceleme ve ilk tahkikat duruşmasının 24 Aralık 2018 günü yapılacağı belirtildi.

TAHSİLAT PROBLEMLERİ OLDU

Müşterilerinden kaynaklanan tahsilat problemleri olduğunu söyleyen KSN Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Orkun Karayel yaptığı açıklamada,” Aslında bu süreci kendi içimizde kapalı devre götürmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi tamamen piyasa koşulları nedeniyle bazı müşterilerimizde tahsilat problemleri oldu”dedi.

İlgili Haberler