KULLAN VE YOK ET

KULLAN VE YOK ET
KULLAN VE YOK ET

Saddam, ABD ile anlaştığını açıklayamadan asılmıştı. Ders alan Karadziç, aynı hatayı yapmadı.

HaçlI-Siyonist ittifakı yine işbaşında! Dönemin Yahudi asıllı ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Holbrooke, Saddam gibi Sırp kasap Karadziç’i de bazı sözler vererek kullanmış!  

İkinci Saddam oyunu
Ortadoğu’da yıllarca Saddam’ı kullandıktan sonra ipe götüren Amerika şimdi aynı oyunu Balkanlar’daki adamı Sırp kasap Karadziç’e uyguluyor

1992-1995 yılları arasında Avrupa’nın göbeğinde yaşanan Bosna Savaşı’nda 250 bin
Müslüman katledilmişti.

Bosna Savaşı’nda 250 bin Müslüman’ı katleden Sırp kasap Radovan Karadziç’in mahkemde, “Amerika ortadan kaybolmam koşuluyla Lahey’e teslim edilmeyeceğime söz verdi” demesi akıllara Saddam Hüseyin’i getirdi. İran-Irak savaşında Saddam’a her türlü silah yardımında bulunarak 1 milyon insanın ölümüne neden olan ABD, devrik liderin 1991’de Kuveyt’i işgal etmesine de göz yumdu. Ardından ’demokrasi’ havariliğine soyunan Washington, el verdiği Saddam’ı terörist ilan ederek, bölgeye yönelik gizli planlarını birbir devreye soktu. Irak’ın 2003’te işgal edilmesiyle sırra kadem basan Saddam’ın başına 25 milyon dolar koyan ABD, her tarafta  O’nu her yerde aramaya başladı.

Haçlı-siyonist ittifak
’Yakın dostunu’ yakaladıktan sonra darağacında sallandıran ABD’nin aynı oyunu Bosna Savaşı’nda 250 bin Müslüman’ı katleden Sırp kasap Radovan Karadziç’e oynadığı ortaya çıktı. 1992-1995 yılları arasında yaşanan soykırımdan sonra sürece müdahale eden ABD idaresindeki haçlı-siyonist itifakı, Sırpları durdurdu. Ancak Karadziç kayıplara karıştı. 13 yıl aradan sonra yakalanan Karadziç’in Lahey’deki ilk duruşmasında Washington ile yaptığı gizli anlaşma dikkat çekerek, soykırımında Amerika’nın da parmağı olduğunu itiraf etti. Dönemin ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Richard Holbrooke’un ortadan kaybolmasını istediğini belirterek, “Kaybolmam koşuluyla Lahey’e teslim edilmeyeceğime sözverdi” dedi. Kasap Karadziç’in sözlerini yorumlayan uzmanlar, Washington’un Karadziç’e de ’kullan at’ politikasını uyguladığını belirterek, “Aynı oyun Saddam’a uygulanmıştı. Irak devrik liderine uygulanan süreç Sırp kasap Karadziç’e de uygulanacak” dedi.

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin Washington ile yaptığı gizli anlaşmayı açıklamadan ipe gitti. Ancak Sırp kasap Karadziç, uyanıklık yaparak, mahkemeye çıkar çıkmaz dönemin ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Holbrooke ile anlaştığını açıkladı.


BOP mimarı CIA ajanı
Sırp Kasap Karadziç’in kaçışında rol oynayan Richard Holbrooke, 1977-1981 döneminde Başkan Carter tarafından Dışişleri Bakan Yardımcılığına getirildi. 1993-1994 döneminde ABD’nin Almanya Büyükelçiliği görevini yürüten Holbrooke, 1994’te Clinton tarafından Dışişleri Bakan Yardımcılığına atandı. 1995’te Bosna-Hersek’le ilgili Dayton Anlaşması’nın yapılmasında öncülük eden Holbrooke, 1991-2001 döneminde ABD’nin BM Daimi Temsilcisi ve Kıbrıs Özel Temsilcisi görevinde de bulundu. Amerika’nın Ankara eski Büyükelçileri Morton Abramowitz  ile Mark Parris gibi karanlık isimlerle yakın ilişki içinde bulunan Holbrooke,Yahudi kuruluşu CFR üyelerinden. Richard Holbrooke CIA bağlantılı uluslararası kuruluşların toplantılarının en önemli yüzlerinden ve aynı zamanda Büyük Orta Doğu Projesi’nin (BOP) mimarları arasında bulunuyor.