Kupa canavarı forvet Fenerbahçe yolunda

Kupa canavarı forvet Fenerbahçe yolunda
Sarı-lacivertliler, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal Riyad'da forma giyen 33 yaşındaki İtalyan golcü Sebastian Giovinco'nun peşine düştü.

Bu sezon şampiyonluğun uzağında kalan sarı-lacivertlilerde tüm planlar gelecek sezona göre yapılıyor. Sarı-lacivertliler bu bağlamda şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için kolları sıvadı. Sarı-lacivertliler, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal Riyad'da forma giyen 33 yaşındaki İtalyan golcü Sebastian Giovinco'nun peşine düştü. İtalya'da yayın yapan TuttomercatoWeb'de yer alan habere göre sarı-lacivertli kulüp, Al Hilal Riyad'da mutsuz olduğu bilinen İtalyan yıldız Sebastian Giovinco ile ilk teması gerçekleştirdi. 

GALATASARAYLI GOMIS İLE KONUŞTU

Bir dönem İtalya Milli Takımı'nın önemli yeteneklerinden olan Giovinco'nun F.Bahçe'nin ilgisinden memnun olduğu bildirildi. Giovinco, G.Saray'daki başarılı kariyerinin ardından Arabistan'ın yolunu tutan Fransız golcü Bafetimbi Gomis ile birlikte Al Hilal'de oynuyor. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe'den teklif gelir gelmez arkadaşını arayıp Türkiye hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Gomis'in "Kariyerimin en güzel günlerini İstanbul'da geçirdim. Gerçekten büyüleyici bir şehir" sözleri üzerine İtalyan yıldızın F.Bahçe'yi daha ciddi şekilde düşünmeye başladığı öğrenildi. Futbolcunun menajeri ve kendisiyle temasların devam ettiği, corona virüsü pandemisinin etkileri geçtikten sonra yüz yüze görüşme yapılacağı belirtildi.
Futbola Juventus alt yapısında başlayan Giovinco, adeta bir kupa koleksiyoneri... Juve ile 3 lig, 1 kupa, 2 süper kupa kazanan Atom Karınca, ABD'de formasını giydiği Toronto ile 1 MLS, 1 MLS Kupası, 3 Kanada Kupası kazandı. 2014-15'te MLS'nin gol kralı ve en değerli oyuncusu seçildi. Geçen sezon da Al Hilal ile Asya Şampiyonlar Ligi'ni kazandı.