"Kupaya maalesef iyi başlayamadık. Ancak..."

"Kupaya maalesef iyi başlayamadık. Ancak..."
A Millilerde Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016'da karşı karşıya gelinecek olan Çek Cumhuriyeti maçı öncesi basın toplantısı düzenledi... Terim'e toplantıda kaleci Volkan Babacan da eşlik etti.

İşte Terim'in açıklamaları:

İlk olarak "Neler farklı olmalı yarın?" sorusuna Terim: "En başta skor farklı olmalı bizim lehimize. Oyunda farklılıklar olmalı. Enterasan bir maç." cevabını verdi ve şöyle devam etti:

"BEN ZATEN MESAJI VERDİM"
"Ben tabii hayal dünyasında yaşamadığım için, durumun işaretlerini yaptım. Herzaman bu grubun ölüm grubu olduğunu ve bu gruptan çıkmanın büyük başarı olduğunu söyledim."

Toplantıda kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Milli kalecimiz Volkan Babacan şunları söyledi:

"Kupaya maalesef iyi başlayamadık. Ancak elemelere de iyi başlayamamış ve sonunu iyi getirmiştik. Ben inanıyorum ki Fransa'da kalabilme adına büyük bir şansımız var. Burada kalmak için yarın son maçımıza çıkacağız. Bu şansımızı iyi değerlendirip, yolumuza devam edeceğiz. İspanya maçı oynandı bitti, o maçı pek düşünecek durumda değiliz. Önümüzde tek bir hedef var o da Çek Cumhuriyeti maçı."

BABACAN'DAN ARDA TURAN AÇIKLAMASI:
"Bir şeyler yaşanmıştır. Kaptanımız kendisine yönelik eleştirilere sahada cevap verebilecek yeteneğe sahip, en iyi cevabı verecektir."

"GEREKENİ YAPACAĞIM"
"Ekstra bir katkı vermem gerektiğini düşünüyorum. Bu 2 maçta maalesef bu katkıyı veremedim. Elemelerde verdiğim katkıyı,burada da vermek için elimden geleni yapacağım"