Kur uçtu haber kanalları dolar bilgisini kaldırdı

Kur uçtu haber kanalları dolar bilgisini kaldırdı
Geçen haftayı 7,21 ile kapatan Dolar/TL yüzde 15 yükselişle 8,35 seviyesinin üzerini gördü. Doların fırlaması medyada da şok etkisi yarattı. Ulusal kanallar yayın akışlarında dolar bilgisini gizledi. CNNTürk ve HaberTürk televizyon kanalları dolar kuru bilgisini canlı vermemeye başladı.

Kur uçtu haber kanalları dolar bilgisini kaldırdı

Patronlar Dünyası''nın haberine göre, Asya piyasasında Türk lirasının, dolar karşısında 8,35''ten işlem görmeye başladı. Türk lirasının Asya''da değer kaybının yüzde 15''lere kadar yükseldiği öğrenildi. 

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınmasının ardından dolardaki son durum da merak ediliyordu. Türkiye’de gözler, Asya piyasasından gelen haberlere çevrildi. Asya piyasasında Türk lirasının dolar karşısında ciddi bir değer kaybı yaşadığı bilgisi verildi.  Asya piyasalarında 1 dolar 8.35 TL''den işlem görmeye başlaması medyada da şok etkisi yaptı. 

Ulusal kanallar yayın akışlarında dolar bilgisini gizledi. CNNTürk ve HaberTürk televizyon kanalları dolar kuru bilgisini canlı vermemeye başladı. Geçen haftayı 7,21 ile kapatan Dolar/TL yüzde 15 yükselişle 8,35 seviyesinin üzerini görmüştü. 

İlgili Haberler