Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?
100 günlük icraat programını bu cuma açıklanacağını söyleyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kurban bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıkalamada 100 günlük icraat programının bu cuma açıklanacağını duyurdu. Kurban bayramı tatili ise 9 gün olarak açıklandı.

İşte Kalın'ın sözlerinden satır başları:

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN

"Kurban bayramı yaklaşıyor. Kabinemizin aldığı kararı da sizlerle paylaşmak istiyorum. Kurban bayramı 9 güne çıkartılmıştır. Yani arefe günü Pazar günü tatile dahil edilmiş bulunuyor. Toplamda 9 gün olacaktır."

BEDELLİ ASKERLİK

Kalın bedelli askerliğe ilişkin ise, "Güzel bir süreç ilerliyor. Kanun tasarısı Meclis'ten geçti. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın imzalaması bekleniyor. Gerekli detayları Milli Güvenlik Bakanımız paylaşacak." dedi.

ERDOĞAN-BAHÇELİ GÖRÜŞMESİ

Kalın, Erdoğan'ın Bahçeli'yi kabulü hakında, "Olağanüstü ya da acil koduyla bir durum yok, zaman zaman bu tür görüşmeleri hep birlikte müşahede edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sözcü Kalın, "Orta vadeli programın açıklanmasıyla Türk ekonomisinin yapısal gücünün bütün sektörlere yansıtılması noktasında önemli adımlar atılacak." dedi.