Sen misin bizi kesilmeye götüren. Koç intikamını çok sert aldı 

Sen misin bizi kesilmeye götüren. Koç intikamını çok sert aldı 
Satışa çıkan bir koçu 2 bacağının arasına alarak boynuzlarından tutan çoban, sürünün yanına bıraktı. Koç adeta "Bunu bana yapmayacaktın" dercesine çobanın arkasından gelerek boynuz darbesini indirdi. Ayakları yerden kesilen çoban kıçüstü yere çakıldı.

Koç intikamını çok sert aldı 

Kurban Bayramı birbirinden ilginç görüntü ve haberlere konu olmaya devam ediyor. Koç almak için hayvan pazarının yanındaki adak satış yerine gelen bir müşteri gözüne kestirdiği koça bakmak istedi.

Çoban koçu yakalayarak muhtemel sahiplerinin yanına götürdü. Ancak fiyatta anlaşamadılar. Çoban da koçun kaçma olasılığını düşünerek onu 2 bacağının arasına alıp, boynuzlarından tutarak sürünün yanına götürerek orada serbest bıraktı. 

Serbest kalan koç bırakıldığı istikamete doğru kısa bir depar atarken çoban da geriye dönerek barakasına doğru hareketlendi. Bu sırada bıraktığı koç son sürat çobanın arkasından koşmaya başladı.

Öfkeli koç, "Sen misin bizi kesilmeye götüren" dercesine çobana olanca gücüyle boynuz darbesini indirdi. Ayaklarının eklem bölgesine darbeyi alan çoban havalanarak kıçüstü yere çakıldı. Çobana öfkesini kusan koç ise geriye koşarak sürünün içine katıldı.

İlgili Haberler