Kurtlar Vadisi bitti mi?

Kurtlar Vadisi bitti mi?
Kurtlar Vadisi Pusu'nun neden yayınlanmadığı ile ilgili düşünceler kafa karıştırmaya başladı. Peki Kurtlar Vadisi Pusu neden başlamadı? Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bitti mi?

Fenomenleri oldukça fazla olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonuna başlamadı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümlerinin Ekim ayında yayınlanması beklenirken, henüz yayın yapılmadı. Uzun soluklu ve vazgeçilmez dizilerden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu'dan haber gelmemesi, artık bitti mi sorularını gündeme getirdi. 

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonu için beklenmedik bir açıklama yapıldı. 15 Ocak 2003 tarihinde Show TV'de yayın hayatına başlayan dizinin yeni sezonda yayınlanmayacağı iddia edildi.

'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Ömür Varol, Necati Şaşmaz'ın başrolde yer aldığı 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun bundan sonra çekilmeyeceğini söyledi.

Canlı yayında konuşan Ömür Varol, "Kurtlar Vadisi Pusu ya da artık hangi ismi alacaksa o dizi artık yok. O dizi çekilmeyecek. Bunu ilk kez buradan açıklıyoruz. Kesin bilgi. Kurtlar Vadisi bu sezon itibariyle artık yok" ifadelerini kullandı.