Kurtlar Vadisi'ne dolar engeli!

Kurtlar Vadisi'ne dolar engeli!
Ekonomide yaşanan dalgalanmanın dizi sektörünü de vurduğunu söyleyen Posta yazarı Mesut Yar, Kurtlar Vadisi dizisinin kanalsız kaldığını yazdı. Peki Kurtlar Vadisi yeniden ekranlara dönecek mi?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından son verilen ve davaların sonuçlanmasıyla yeniden ekranlara gelmesi planlanan Kurtlar Vadisi dizisinin kanalsız kaldığı iddia edildi.

Posta yazarı Mesut Yar, "Artık reklam gelirleri dizi maliyetlerini karşılamaya yetmiyor. Kurtlar Vadisi gibi aksiyonu bol bir işin de maliyeti çok yüksek. Şu dönemde hiç kimse böyle işleri sırf prestij uğruna kanalında tutmanın derdinde değil ve bu yüzden de TRT’de yayınlanması beklenen Kurtlar Vadisi dizisi hiçbir kanalla anlaşamadan ortada kaldı" dedi.

Yar, sözlerine şöyle devam etti:

"Sezona başlayan birkaç pahalı prodüksiyonun da başına gelecek olan şu, çoğu yıl ortasını bile göremeden paydos diyecek. Diziler artık TV’nin amiral gemisi olarak görülmüyor. Ana haber bültenleri ya da yarışma-eğlence programları da güçlü reytingler elde ediyor ve hatta gün birincisi oluyorken kimse etrafa para saçmak istemiyor.

O yüzden kanallar dizi işinin başlangıç günlerine dönmek için fırsat kolluyorlar. Dizi müptelası seyirciler için bu biraz can sıkıcı olabilir ama artık herkesin takkesini önüne koymasının zamanı gelmişti de geçmişti bile. Kim bilir belki de bu ortamda yaratıcı işlere yer açılabilir. İzleyelim görelim!"