Süleyman Çakır Kurtlar Vadisi'yle geri dönüyor

Süleyman Çakır Kurtlar Vadisi'yle geri dönüyor
Oktay Kaynarca’nın Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği "Süleyman Çakır" karakterini yeniden canlandıracağı iddia edildi.

Oktay Kaynarca, en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden beklenemedik bir şekilde ayrıldı. Daha sonra Kaynarca’nın Masumlar Apartmanı dizisinde rol alacağı iddia edilmişti. Oyuncu, bu haberin doğru olmadığını aktarmıştı.

Snob Magazin’in haberine göre, Oktay Kaynarca''nın, bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği "Süleyman Çakır" karakterine yeniden hayat vereceği öne sürüldü.

DAHA ÖNCE DE İDDİA EDİLMİŞTİ

Kurtlar Vadisi''nin efsane karakteri Süleyman Çakır''ın hayatının yansıtılacağının söylendiği dizide, birçok ünlü oyuncunun rol alacağı da ortaya atılan iddialar arasında. Oktay Kaynarca, daha önce resmi YouTube kanalında Süleyman Çakır''ın bir gün geri dönebileceğini işaret etmişti. Diğer taraftan Kurtlar Vadisi''nin de farklı bir şekilde dizi hayatına döneceği ileri sürülmüştü.

CENAZE NAMAZI 

Süleyman Çakır karakteri, Kurtlar Vadisi''nde en çok ilgi çeken ve sevilen karakterlerdendi. Bu nedenle, ölümü olumsuz tepki alınca  gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve de mevlit okutulmuştu.