Ünlü iş insanının oğlu karakolluk oldu

Ünlü iş insanının oğlu karakolluk oldu
Ünlü iş insanı Ali Sabancı’nın oğlu Emrecan Sabancı Kuruçeşme'de bir mekana eğelenmeye gitti. Bir VIP odaya giren Sabancı'yı oda sahibinin koruma polisi uyardı. İkili arasında kavga çıktı. İhbar üzerine mekana gelen polislere Sabancı mukavemet gösterince karakolluk oldu.

Kuruçeşme’deki lüks mekanın VIP odasında kavga

Sabah''tan Dilek Yaman Demir''in haberine göre, ünlü iş insanı Ali Sabancı’nın oğlu Emrecan Sabancı, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme’deki lüks bir eğlence mekanına gitti. Mekanda tuvalet sırası bekleyen Sabancı, bir VIP odaya girdi. Odada eğlenen şahsın koruması olan polis memuru, genç adamı dışarı çıkması için uyardı. 

İddiaya göre Sabancı ile koruma arasında kavga çıktı. Koruma görevlisi, polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri duruma müdahale etmek isterken, Sabancı kendisini ihbar eden polis memuruna mukavemet gösterdi. Bu sırada Sabancı, polisler tarafından etkisiz hale getirildi.

Tehditlerine devam eden Sabancı karakola götürüldü. İfadesine başvurulan genç adam, polislerin kendisine müdahale ettiği sırada dirseğiyle boynuna bastırdıklarını, nefessiz kaldığını ileri sürdü. Polis memurları ise sinirli ve alkollü olduğunu iddia ettikleri Sabancı''nın tehdit ve hakaret ederek kendilerine fiziki müdahale etmeye çalıştığını ileri sürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

İlgili Haberler