'Kuzenimin eşi' dedi kocası çıktı. Müge Anlı'nın canlı yayınını polis bastı

'Kuzenimin eşi' dedi kocası çıktı. Müge Anlı'nın canlı yayınını polis bastı
Müge Anlı'nın canlı yayınında dikkat çeken olaylar yaşandı. Evra ve Hüseyin olayı sosyal medyanın gündemin oturdu. Yaşananlar Türkiye'yi hayretlere düşürdü.

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı'nın programında yaşananlar, insanları hayretlere düşürdü. Almanya'dan gelen Hüseyin Bey, 44 gündür kayıp olan eşi ve 9 aylık kızını bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu. Hüseyin Bey, eşi Erva'nın kendisini bekar, kızını ise kardeşi olarak tanıttığını ve Türkiye'de başka bir kişinin yanında olduğunu iddia etti.

fotototk77788.jpg

Müge Anlı'nın ekibinin yaptığı çalışmayla Evra ve bebeği bulundu, Hüseyin Bey de 45 gün sonra çocuğuna canlı yayında kavuştu. Ancak genç kadının anlattıkları program ekibini ve izleyenleri hayretlere düşürdü. Hüseyin'in eşi Erva, bebeğin kardeşi olduğunu, Hüseyin'in ise kuzeniyle evli olduğunu iddia etti. Hüseyin ise ısrarla Erva'nın eşi olduğunu bebeğin de onun olduğunu dile getirdi.

resim2.jpg

Annesini de inkar eden Erva, annesinin Zeynep isimli bir kadın olduğunu öne sürdü. Erva iddialarını daha da ileriye götürerek Hüseyin’in eşinin kuzeni Elif olduğunu da dile getirdi. Doğum belgesinden kimliğe her şeyde kendi kızı olduğu ispatlanan küçük bebek için ise "O benim kardeşim. Yanımda olduğundan annemin de haberi var. Ben bakıyorum kardeşime" dedi.

resim45.jpg

Müge Anlı, programda Erva'nın hamile olduğu dönemdeki ultrason fotoğrafını göstermesine rağmen Erva bunu da reddetti. Kendisinin Erva olmadığını savunarak, "Ben Esin'im" dedi. Erva, evlilik cüzdanı görmesine rağmen "Ben Erva değilim Esin'im" demeye devam etti.

resim4567.jpg

Hüseyin-Erva çiftinin programda düğün, nişan fotoğrafları yayınlandı. Erva fotoğrafların montaj olduğunu iddia ederek o kişi ben değilim diyerek savundu. Müge Anlı, yayından Aile Bakanlığı'na ihbarda bulundu. Bakanlık, konu hakkında sosyal inceleme için ekip gönderecek.

resim7656.jpg

resikm56667.jpg

Erva'nın "Benim adım Esin ama kimlikte sahtekarlık yapmışlar, adımı Erva yazmışlar. Ben Esin'im. Evli değilim, çocuğum yok" demesi üzerine Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü yayında yaşananları ihbar olarak kabul edip stüdyoya geldi.

resi87.jpg

Emniyet güçleri hem muayene olması için hem de gerçeklerin ortaya çıkması için Erva'yı stüdyodan aldılar. Parmak izi testine sokulacak Erva'nın gerçek kimliği ise yapılan inceleme sonrasında belli olacak.

İlgili Haberler