Kuzey Irak’a kara operasyonu kapıda!

Kuzey Irak’a kara operasyonu kapıda!
Kuzey Irak’ta yuvalanan PKK’ya havadan bomba yağdıran Mehmetçik sınır ötesi operasyon için hazırlığını tamamladı, şimdi “Gir” emri bekliyor

Terör örgütlerine karşı Ankara’nın duruşu net: “Türkiye’ye saldırıların kimden geldiğine bakılmaksızın karşılık verilir. Türkiye’ye ateş açmayacaksın. Açarsan misli ile karşılığını görürsün...” Bu kararlık çerçevesinde bölücü hainlerin yurt içindeki inleri de vuruldu. Ankara’daki kaynaklar, “sınır dışında PYD hedeflerinin de vurulmuş olabileceğini” değerlendiriyor. Bölücü terör örgütü PKK’nın son operasyonlardaki kaybı konusunda ise aralarında lider kadrodan isimler olmak üzere 200 rakamı veriliyor.

En önemli sıcak bilgi

Hainlerin Kuzey Irak’ta yuvalandıkları bölgeler, TSK tarafından insan vücudu gibi resmediliyor. Şöyle; Beyin: Kandil. Sağ kol: Hakurk. Sol kol: Metina, Sinat, Haftanin. Kalp: Zap bölgesi. Kalpçik: Avaşin. Mide-Bağırsak: Gora bölgesi. Mehmetçik bu zehirli-irinli gövdeyi tamamen gömmek için çok yönlü çalışıyor. ABD’ye “Nereden saldırı olursa oradan karşılığı anında alacaklar” mesajı bir kez daha yinelendi. Son  ve en önemli sıcak bilgi; Kuzey Irak’a kara operasyonu kapıda.

....

Ahmet Takan Yazdı