Lady Gaga'nın köpeklerinin çalınmasıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı

Lady Gaga'nın köpeklerinin çalınmasıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı
Ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın köpeklerinin çalınması ve köpek bakıcısının saldırıya uğraması ile bağlantıları olduğu belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

ABD’li şarkıcı Lady Gaga''nın köpeklerinin çalınması ve köpek bakıcısının saldırıya uğraması olayı ile bağlantıları olduğu tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı.

CNN''in aktardığı habere göre Los Angeles Polis Departmanı (LAPD) Gaga''nın köpeklerinin silahlı saldırıyla çalınması ile ilgili 5 kişinin gözaltının alındığını açıkladı.

Zanlılardan 3''ünün cinayete teşebbüs ile suçlandığı bildirilen açıklamada eldeki kanıtların şüphelilerin, köpekleri sahibinin kimliği sebebiyle değil değerlerinden dolayı çaldıklarını gösterdiği aktarıldı.

Zanlıların mahkeme çıkarılması bekleniyor.

Lady Gaga''nın Koji ve Gustav adlı iki Fransız buldog köpeği, 24 Şubat tarihinde bakıcıları Ryan Fischer tarafından gezdirilirken iki kişinin silahlı saldırısıyla kaçırılmıştı. Fischer saldırıda göğsünden yaralanmıştı.

Gaga köpeklerini çalan kişilere yarım milyon dolar fidye ödemeyi teklif etmişti fakat köpekler saldırıdan birkaç gün sonra bir kadın tarafından polise teslim edilmişti. (AA)