Latif Erdoğan'in iftiralarına Meral Akşener'den sert tepki

Latif Erdoğan'in iftiralarına Meral Akşener'den sert tepki
FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in yanında 40 yıl kalan ve sonrasında bağlarını koparan yazar Latif Erdoğan, CNN Türk yayınında Meral Akşener'e yönelik iftirasını tekrarladı.

Meral Akşener, Latif Erdoğan ve katıldığı programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz'a Twitter'dan ateş püskürdü...

Daha önce başka bir haber kanalında Meral Akşener'e yönelik çirkin bir iftirayı dillendiren ve Akşener tarafından mahkemeye verilen FETÖ itirafçısı Latif Erdoğan CNNTÜRK'te de aynı iftirayı yineleyince Meral Akşener telefona bağlanmak istedi.

Program yöneticilerinin yazılı açıklamasını yayınlayacağını öğrenen Meral Akşener her sözü muhataplarınca yalanlanan Latif Erdoğan'a sosyal medya üzerinden öfke kustu. Programın yapımcısının tavrına da tepki gösteren Akşener sosyal medya hesabı üzerinden "Programınızda hem haysiyet hem itibar cellatlığı yapıyorsunuz sizi esefle kınıyorum. Kemalettin Özdemir'le hiç bir dostluğum ve irtibatım yoktur. Derhal düzeltin. Aksi taktirde yargıya taşıyacağım. Şerefsiz bir terör örgütünün şerefsiz itirafçılarına haysiyet cellatlığı yaptırıyorsunuz. Allahın laneti hepinizin üstüne olsun " diye yazdı.

Sosyal Medya Ayaklandı

FETÖ itirafçısı Latif Erdoğan'ın Meral Akşener'e karşı yaptığı iftiralara ve bir kadın olarak bu iftiralara müdahale etmeyen sunucu Didem Arslan Yılmaz'a sosyal medyadan tepkiler gecikmedi

İşte o tepkilerden bazıları: