Lewandowski transfer için gün sayıyor

Lewandowski transfer için gün sayıyor
Bayern Münih’in golcüsü Robert Lewandowski takımdan ayrılmak için gün sayıyor. Polonyalı golcüye Real Madrid, Manchester United ve PSG’nin ciddi şekilde talip olduğu yazılıyor.

Bayern Münih’in yıldız golcüsü Robert Lewandowski takımdan ayrılma konusunda oldukça ısrarlı görülüyor. Takımda mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini dile getiren 29 yaşındaki Polonyalı golcü, Şampiyonlar Ligi’ni kazanabileceği bir takıma gitmek istiyor.

Alman Bild gazetesinin haberine göre, Lewandowski ile Real Madrid, PSG ve Manchester United ciddi şekilde ilgileniyor. Golcü oyuncunun menajeri Pini Zahavi’ye transferi konusunda yetki verdiği ve kendisi ile ilgilenen takımların tekliflerine açık olduğu bildirildi.

Lewandowski ile ciddi şekilde ilgilenen Real Madrid’in teknik direktör sorununu çözmeden golcü oyuncunun transferi ile ilgili nasıl bir yaklaşım sergileyeceği merak konusu. İspanyol ekibinin Bayern Münih’e Lewandowski için en az 100 milyon Euro ödemesi bekleniyor. Polonyalı golcünün de Real Madrid forması giymeye sıcak baktığı belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezon Bayern Münih forması ile 48 maça çıkan Lewandowski 41 gol attı.

İlgili Haberler