Libya’da göğsünü Haçlı’ya siper eden türk(!!)ler..

Müsaadenizle “sözüm meclisten dışarı” diyerek, Libya’dan “Türk” olduğunu ileri sürüp Yeniçağ’ın milliyetçi kimliğini de sorgulamaya kalkan bir çakala küfür ederek söze başlayacağım.. (Bu tıynetsizler, adamı bu yaşta dinden imandan çıkarıyorlar ne yazık ki!!)
“Ulan çakal!..
Madem çok haysiyetliydin de..! ‘Türkleri size çöpçü yaptım diye konuşuyor’ suçlamasında bulunduğun Kaddafi diktatörünün işinde ne işin vardı!!? Madem Libya’da iş tutmayı Kaddafi’ye çöpçülük sayıyordun, bu durum ağırına gidiyordu, niye o çöplükte eşeleniyordun..”
Ey değerli hazirun...
Haçlı saldırısı başlayınca Yeniçağ, “Ganimeti aralarında paylaşmak için harekete geçen emperyalistler sivilleri vurdu. ABD, Fransız ve İngiliz gemileri ile uçaklardan sivillerin üzerine bomba yağdırdı”  diye yazdı.. “Petrol için Müslüman kanı”  dedi..
Yalan mı, yanlış mı?!!
Buna karşılık, benim yukarıda lanetlediğim bir “Haçlı ajanı” Libya’da hangi karanlık işbirliğinde olduğunu sergileyecek biçimde Yeniçağ’a saldırıp şöyle yazmış..
 “Yukarıdaki haberinizi okudum. Devamında da ”Ganimeti aralarında paylaşmak için harekete geçen emperyalistler sivilleri vurdu. Abd, Fransız ve İngiliz gemileri ile uçaklardan sivillerin üzerine bomba yağdı” diyorsunuz. Sizde birazcık izan, ahlak, tarih bilinci ve halkla temas olsa kendinizden utanırdınız. Kim sivilleri bombalıyor. Biz Bingazideyiz. Evvelsi geceden dişn akşama kadar şehir Kaddafinin topçu atışı ve roket atışıyla sarsıldı. Adam tankları halkın üzerine sürdü.Burda hala 100 cıvarında Türk var ve olayların canlı tanığıdırlar. Milliyetçi geçiniyorsunuz bir zalime dalkavukluk yapıyorsunuz bu haberle siyaset uğruna. O Kaddafi değil mi ki ”bir zamanlar efendiniz olan Türkleri size çöpçü yaptım” diyen şurekasına. Bingazideki halkın enaz yüzde 20 sinin Türk soyuyla ilintili olduüunu ve Türkiyeye gönülden bağlı olduüunu da bilmiyorsunuz. Bu kafayla bu kadar etkili olursunuz. Yazıklar olsun...”
Utanmaz hıyar, “..sizde birazcık izan, ahlak, tarih bilinci ve halkla temas olsa kendinizden utanırdınız” diyerek ekliyor,  “Kim sivilleri bombalıyor..”
Biz, “..Milliyetçi geçiniyor” muşuz ve  “.. bir zalime dalkavukluk yapıyor” muşuz!.. hem de “siyaset uğruna.” Çüşşş!..
Bu angusun tepkisini neden önemseyip yazma gereği duydum!!?
Bu yansıma, Haçlı emperyalizminin nerelere kadar nüfuz ettiğinin göstergesidir.. Haçlı, Libya’ya dalabilmek için bu ülkenin içerisinde hücreler yarattı.. Bir yandan işbirlikçisi Kaddafi’yi (tıpkı işbirlikçisi Saddam’ı kullandığı gibi) yanında görünerek kendi işgaline zemin hazırlayacak pozisyona iterken, beri yanda da ülke içinde Sorosvari kalkışmaları besleyecek ajan provokatörlere zemin hazırladı..
Türkiye’nin ABD patentli(!) Müslüman’larının bir anda Libya’ya uzayarak iş sahipleri haline gelmeleri, Kaddafi’nin önünde el pençe divan durup gerdan kırarak ihaleleri kapmaları muazzam bir oyundur!.. Kaddafi megalomanı, Müslüman görünümlü ABD devşirmelerine inanıp bağrına basmış ve arkasından çevrilecek oyunlara alan sağlamıştır..
Bize yazan “uyanık” da bu havuzdan bir aynalı sazandır!..
Libya karışınca, bu ülkede ekmek kovalayan Türk işçiler, apar topar oradan uzaklaştılar.. Bir kısım işçi, ekmek kaygısı ile kaos geçer, hayat normale döner, iş bulmuşken kaybetmeyeyim endişesi ile tehlikeyi göze aldı, kaldı...
Bir de “görevleri gereği!!”  kalanlar var..
Bunlar Haçlı devşirmeleri... Petrodolar işbirlikçileri.. Kaldılar ve Haçlı efendilerini karşılamak, omuzlamak üzere oradalar.. Nasılsa, önlerine atılacak kemiğin büyümesi inancındalar...
Kuzey Irak’taki gibi...
Bize yazan çakal, küçük bir örnek...

Yazarın Diğer Yazıları