Lionel Carole Süper Lig'e geri dönüyor

Lionel Carole Süper Lig'e geri dönüyor
HES Kablo Kayserispor'da futbol direktörlüğüne getirilen Ali Naibi, Galatasaray'ın eski sol beki Lionel Carole'un Kayseri'ye geleceğini açıkladı.

Hes Kablo Kayserispor''un futbol direktörü Ali Naibi, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarına transferle ilgili açıklamalarda bulunan Naibi, Lionel Carole hakkında da konuştu.

CAROLE GELİYOR

Naibi, bir dönem Galatasaray''da da forma giyen Lionel Carole''ün Kayseri''ye geleceğini açıkladı. Bonservisi elinde bulunan 30 yaşındaki sol bek; kariyeri boyunca Nantes, Benfica ve Galatasaray gibi önde gelen takımlarda forma giydi.

Lionel Carole, geride kalan sezonu Fransa Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg''da geçirdi. Galatasaray formasıyla 67 maçta süre alan Fransız sol bek, 1 kez rakip fileleri havalandırırken takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi.

"BU HEDEF İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Öte yandan Naibi, bu sezon ilk 8''e girmek için mücadele edeceklerini belirterek, "Doğru Türk oyuncuları koyduğunuzda, 3-4 iyi yabancı aldığınızda ilk 10''da, ilk 8''de bulunabileceğimize inanıyorum ve bu hedef için oynayacağız." diye konuştu.

İlgili Haberler