Lokantalar ve restoranlar ne zaman açılacak? Restoranlar açılıyor mu?

Lokantalar ve restoranlar ne zaman açılacak? Restoranlar açılıyor mu?
Tüm gözler Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı açıklamalarda… Milyonlarca vatandaşımız, lokantaların ve restoranların oturma düzeniyle ne zaman hizmet vermeye başlayacağını merak ediyor. Erdoğan, yaptığı açıklamada restoran ve kafelerin 07.00 ve 19.00 arasında yüzde 50 kapasiteyle açılacağını duyurdu.

Korona virüs tedbirleri nedeniyle lokantalar ve restoranların ne zaman açılacağı merak konusu. 81 ilimizdeki milyonlarca vatandaşımız gün itibariyle yapılmakta olan Kabine Toplantısı''nın ardından hükümetten gelecek resmi açıklamaları bekliyor. Peki son durum nedir, 2 Mart''ta Restoran ve lokantalar açılacak mı?

Türkiye salgınla mücadelede "yerinde karar" dönemine geçerken, Kabine toplantısı sonrası açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Mart başı itibarıyla kademeli normalleşme döneminin başlayacağını açıkladı.

KAFE, RESTORAN VE LOKANTALAR AÇILACAK MI?

Erdoğan, Kabine Toplantısı''nın ardından kademeli normalleşmeyi duyurdu. Erdoğan, restoran, kafetarya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler çok yüksek riskli iller dışında sabah 7 ile akşam 10 arasında faaliyetlerini yüzde 50 sınırlama ile sürdüreceğini duyurdu.