Lopetegui Madrid’e geldi

Lopetegui Madrid’e geldi
Real Madrid’in geçtiğimiz günlerde anlaştığı yeni teknik direktörü Lopetegui Madrid’e gelirken, eski Milli Takım hocasının bu kararı İspanya’da büyük tartışma konusu oldu.

Real Madrid’in geçtiğimiz günlerde anlaşmaya vardığı eski İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Julen Lopetegui Madrid’e gitti. İspanya Milli Takımı’nın Rusya’daki kampından ayrıldıktan sonra Madrid’e geçen Lopetegui, uçağa binmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Lopetegui yaptığı açıklamada "Umarım İspanya harika bir Dünya Kupası geçirir. Gerçekten harika bir takım.” ifadelerini kullandı.

Real Madrid ile yeni bir maceraya atılacak olan Lopetegui’nin yeni sezon öncesinde başta Ronaldo’yu takımda tutmak üzere pek çok meselesi var.

LOPETEGUI’YE AĞIR TEPKİ

Lopetegui’nin Dünya Kupası’nın başlamasına sayılı günler kala Real Madrid ile anlaşması ve Milli Takım’dan kovulmasına İspanya’dan büyük tepki geldi.

Ünlü gazeteci Jose Maria Garcia, Real Madrid Başkanı Perez ve Lopetegui’nin İspanya’ya ihanet ettiğini savundu. Radio Marca’ya konuşan Garcia “Lopetegui ile karşılaşmak istemiyorum çünkü onun yüzüne bakmak istemiyorum. O, hiçbir ekonomik sıkıntısı olmamasına rağmen Milli Takım’ı bırak ve Real Madrid’i tercih etti.” dedi. Garcia, bu durumun Real Madrid’i insanların nefret edeceği bir makineye dönüştüreceğini de sözlerine ekledi.