Lucescu: Galatasaray'la anlaştım

Lucescu: Galatasaray'la anlaştım
Galatasaray'da, Tudor'la devam etme kararının açıklanmasına rağmen Lucescu'nun yakın bir dostuna 'Galatasaray'la anlaştım' dediği iddia edildi.

Galatasaray'da sıcak saatler devam ediyor. Avrupa Ligi'nde Östersunds faicasının ardından yönetimin Tudor'la devam etme kararına rağmen Lucescu'nun yakın bir dostuna 'Galatasaray'la anlaştım' dediği öğrenildi. 

"GALATASARAY'LA ANLAŞTIM BEKLİYORUM"

Başkan Özbek’in, kısa süre önce Lucescu ile tekrar temas kurduğu ortaya çıktı. Öyle ki 72 yaşındaki teknik adamın, Türkiye’de yaşayan yakın bir dostuna, “Galatasaray’la anlaştım, bekliyorum” dediği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adam ile resmi anlaşma yapılması için Sarı-Kırmızılı yönetimin Tudor’la yolları ayırma formülü üzerinde durduğu belirtiliyor.

Tudor'un sarı kırmızılı takımdan 1 milyon Euro tazminat talep ettiği, Özbek ve yönetimin 400 bin Euro’ya bitirmeye çalıştığı öğrenildi. 

ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERDİ

Galatasaray’ın taraftarla bütünleşmesi ve Florya’da huzurlu bir ortam sağlanması halinde çok büyük başarılara imza atacağını kaydeden Luce, aynı zamanda oğlu Razvan Lucescu’yu da yardımcı antrenör olarak Galatasaray’a getirecek. 

Tecrübeli teknik adamın, görüşme sırasında Özbek’e şampiyonluk sözü bile verdiği iddia ediliyor. 

İlgili Haberler