Luke Shaw herkesi korkuttu

Luke Shaw herkesi korkuttu
Yaşadığı sakatlıkları geride bırakarak 18 ay sonra milli takıma geri dönen İngiliz oyuncu Luke Shaw, dün oynanan İspanya maçında talihsiz bir şekilde sakatlandı.

Dün oynanan İngiltere-İspanya maçında talihsiz bir olay yaşandı. Dani Carvajal ile çarpışan Luke Shaw, blinçsiz bir şekilde yere kaldı. İngiliz oyuncu sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Karşılaşmanın 47. dakikasında Luke Shaw ile Dani Carvajal çarpışırken Shaw, yerde kaldı.

Bilincini kaybeden Manchester United'ın savunma oyuncusu, sağlık ekibinin sahada yaklaşık beş dakika süren ilk müdahalesinin ardından oksijen maskesiyle sedyeye konarak sahadan çıkarıldı.

luke-shaw-reuters-1-9.jpg

18 ay sonra milli takıma dönen Shaw sevenlerini ve futbolseverleri korkuturken, spor dünyası Shaw'dan gelecek iyi haberi bekliyor.

luke-shaw-reuters-1-2.jpg

23 yaşındaki futbolcunun sağlık durumu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken korkutan sakatlığın ardından devam eden maç 2-1 İspanya'nın üstünlüğüyle sona erdi.

luke-shaw-reuters-1-12.jpg

18 ay sonra milli takıma dönmesinin ardından verdiği bir röportajda 2015'te yaşadığı ağır sakatlıktan söz eden ve iki yerden kırılan sağ bacağını kaybetme tehlikesi yaşayan Shaw'un durumu ile ilgili olarak kısa süre içinde bir açıklama yapılması bekleniyor.

luke-shaw-reuters-1-16.jpg

Luke Shaw'a Wembley'de tedbir amaçlı olarak röntgen çekildiği ifade edilirken genç oyuncunun ayağa kalktığı, yürüyebildiği ve konuştuğu öğrenildi.

luke-shaw-reuters-1-7.jpg