F.Bahçe’de transferde sıcak saatler yaşanıyor

F.Bahçe’de transferde sıcak saatler yaşanıyor

Sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Guillano Ternaneo Bordeaux’nun golcüsü Rolan ve Inter’in orta sahadaki beyni Guarin’in transferini bitirmek için masaya oturacak

Çin’in Shanghai Shenhua Kulübü’nün van Persie Nani ve Fernandao için 100 bin dolar önereceği iddia edildi.

Kanarya’da transfer iddiaları bitmek tükenmek bilmiyor... Ara transfer döneminde eksiklerini gidermek ve kadrosunu güçlendirmek için alternatifler üzerinde duran Fenerbahçe yavaş yavaş sona yaklaşıyor. Fenerbahçe Sportif Direktörü Guillano Terraneo’nun bu hafta içinde Diego Rolan için Bordeaux, Guarin için ise Inter kulüpleriyle son kez masaya oturacağı bildirildi. Fenerbahçe bu iki futbolcu için kulüpleriyle anlaşma sağlarsa ara transfer dönemini kapatacak. Aksi halde transfer çalışmaları devam edecek. Görüşmelerde iki futbocunun da bonservisiyle birlikte satın alınması ya da kiralama seçeneklerinin masada olacağı, kiralama gerçekleşirse de satın alma opsiyonunun alınacağı ifade edildi.

Bombalar haziranda

Fenerbahçe ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken asıl süper starların transferleri ise sezon sonunda gerçekleştirilecek. Bayern Münih’in ünlü Hollandalı yıldızı Arjen Robben, Feghouli ve Lavezzi gibi isimler haziran ayında Fenerbahçe kadrosuna katılacaklar. Arjen Robben’in bonservis problemi olsa da bu futbolcunun Bayern Münih’ten alacaklarına karşılık olarak bonservisini bedava alacağı ve Fenerbahçe ile Robin Van Persie’nin yaptığı sözleşmeye yakın bir kontrat imzalayacağı ifade ediliyor.

Müthiş iddia

Öte yandan ortalıkta müthiş bir dedikodu dolaşıyor... Eski Beşiktaşlı Demba Ba’nın da formasını giydiği Çin kulübü Shanghai Shenhua, sır gibi gizlediği bir amaçla Türkiye’ye çıkarma yaptı. Kulislerdeki iddialar ise oldukça çarpıcı cinsten... Çinlilerin Fenerbahçeli Nani, Robin van Persie ve Fernandao için 100 milyon Dolar vermeye hazırlandığı konusu bir kulislerde dolaşıyor. Sarı-lacivertlilere bu konuda resmi bir teklif ulaşmasa da Fenerbahçe’nin böyle bir teklif karşısında ne yapacağı merak konusu. Ancak şampiyonluk yarışının kızıştığı bu dönemde Kanarya’nın bu futbolcuların gönderilmesine sıcak bakmadığı da kulüp çevrelerinden edinilen bilgiler arasındı.

 

Salih Uçan’ı bize verin

Fenerbahçe’nin Roma’ya özel bir sözleşme ile gönderdiği Salih Uçan konusunda hafta içinde önemli gelişmeler yaşandı. İtalyan kulübünde teknik direktör Rudi Garcia’nın yerine Spaletti’nin getirilmesinden sonra genç futbolcunun da başka bir kulübe kiralanması gündeme geldi. Hatta Sampdoria ile Roma anlaştı. Ancak sözleşme gereği Roma’nın bu anlaşma için Fenerbahçe’nin de onayını alması gerekiyordu... Ama Roma, hiç beklemediği bir cevap aldı. Sarı-lacivertliler, Roma’ya, “Salih’i kiralamayı düşünüyorsanız, gönderin bizde oynasın” yanıtını verip, beklemeye geçti.