Manchester United, Pogba için servet istiyor

Manchester United, Pogba için servet istiyor
Manchester United, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Pogba için adeta servet istiyor. Kırmızı Şeytanlar, Fransız yıldız için 224 milyon euro talep edecek.

Premier Lig'de zor günler geçiren ve Lig Kupası'ndan da elenen Manchester United, Fransız yıldızı Paul Pogba için servet istiyor.

Altyapısından yetiştiği kulübe rekor kırarak geri dönen Fransız yıldız, bir türlü beklentileri karşılayamadı. Pogba, geçen sezondan bu yana ise Jose Mourinho ile sorun yaşıyor.

The Sun'ın haberine göre Manchester United, adı Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılan Paul Pogba için 224 milyon euro talep edecek. Yıldız oyuncunun adı özellikle Barcelona ile anılıyor.

Mourinho ise Lig Kupası'nda Derby County'e elendikleri maç sonrası, Pogba'nın artık ikinci kaptan olmayacağını açıkladı.

Wolverhampton ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından basına konuşan Paul Pogba, "Evimizdeyken atak, atak ve atak oynamalıyız. Burası Old Trafford. Hücum etmek için buradayız. Bence takımlar Manchester United'ı hücum ederken gördüğünde korkuyor."şeklinde konuşmuştu.

İlgili Haberler