Mansur Yavaş o soruya cevap verdi: "Kazanamazsam..."

Mansur Yavaş o soruya cevap verdi: "Kazanamazsam..."
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart seçimlerinde bütün anketlerde önde olduğunu belirtirken, "Kazanamazsanız ne yaparsınız" soruna da cevap verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BBC Türkçe'nin haberine göre Yavaş, "Kazanamazsanız ne yapacaksınız?" sorusuna, "Siyaset son, yani gayet netim ben. Yeter. Yeter" diyerek cevap verdi.

Yavaş, rakibi Mehmet Özhaseki ve İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım'a da göndermede bulunarak, "Ben üçüncü kez adayım. Sayın Özhaseki, 4-5 defa belediye başkanlığı yapmış, onu Ankara'ya getiriyorsunuz. Sayın Binali Yıldırım 5-6 defa farklı görevlerde bulunmuş, Başbakanlık, Meclis Başkanlığı dahil, onu İstanbul'a gönderiyorsunuz. Biz de gençlerin önünü açalım istiyoruz. Hem de Allah ömür verirse, torun sevelim, kendimize vakit ayıralım istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Muhtar seçimi neyse, belediye başkanlığı seçimi de aynıdır" diyen Yavaş, Türkiye'nin ekonomik sorunlarla uğraştığı bir dönemde, "çılgın projelere para yatırmak" yerine Ankara'yı ekonomik yönden kalkındırmayı "birinci vazife" olarak belirlediğini dile getirdi.

İlgili Haberler