Mansur Yavaş'tan sahte broşür yorumu

Mansur Yavaş'tan sahte broşür yorumu
24 Haziran seçimlerine az bir süre kala Ankara'nın bazı yerlerine sahte broşürler bırakıldı. Muhalefet partilerine yönelik gerçek olmayan bu broşürlere tepki gösteren Mansur Yavaş, "Bu işleri Ankara'da sadece bir sahtekar yapar" dedi.

Ankara'da sokaklara dağıtılan sahte broşürlerde, HDP adına "Neden güneyimizde Kürt devleti olmasın" sözleri yazılırken; CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce adına ise "Biz gelİNCE türbana son" ifadeleri kullanıldı.

İYİ Parti adına basılan broşürde darbe girişiminin planlayıcısı olduğu belirtilen Fethullah Gülen, Meral Akşener'e benzetildi.

1033978397.jpg

Dağıtılan sahte broşürleri Twitter hesabından paylaşan Mansur Yavaş, "Bu işleri Ankara'da sadece bir sahtekar yapar. O da herkesçe malum…. Ankara'nın sahtekarlıkta uzman kişisinin marifetleri… Fitne uzmanı. Allah korkusu olsa yapmaz bunlar" dedi.

mansur-yavas-001.jpg

​İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan da, "Bunu yapsa yapsa kim yapar biliyor musunuz? Hırsız olduğunu yedi düvelin bildiği, Ankara'nın en eski k*şarı yapar" ifadelerini kullandı.

lutfu-002.jpg