Marcelo'ya Türk kancası

Marcelo'ya Türk kancası
Süper Lig'de yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe için İspanya'dan gündemi sarsacak bir iddia geldi. Mundo Deportivo'nun haberine göre, Sarı-lacivertlilerin, Real Madrid forması giyen Marcelo ile ilgilendiğini öne sürdü.

İspanyol basınından bomba iddia

Mundo Deportivo''nun haberine göreFenerbahçe, Real Madrid''in yollarını ayırmak istediği Marcelo ile ilgilendiği ve somut adımlar attığı iddia edildi.

ALABA GELİNCE GERİ PLANA DÜŞTÜ

Sözleşmesi 2022 yılında sona erecek Brezilyalı sol bek, David Alaba''nın da kadroya katılmasıyla takımda 3. alternatif konumuna düştü. Real Madrid''de 14 yıldır forma giyen Brezilyalı futbolcuya birçok teklif geldiği, son olarak da sarı-lacivertlilerin ciddi şekilde ilgilendiği belirtildi.

EN YÜKSEK TEKLİF FENERBAHÇE''DEN

Marcelo için tüm şartlarını zorlayacak olan Fenerbahçe''nin, Brezilyalı yıldızla ilgilenen takımlar arasında en yüksek teklifi verdiği ifade edildi. Eğer Marcelo Fenerbahçe''nin teklifini kabul ederse, Mesut Özil''i de geçerek takımda en çok maaş alan futbolcu olacak.

Eğer Real Madrid, yılda 12 milyon Euro kazanan Marcelo''nun sözleşmesini feshetmek isterse, yıllık maaşının tamamını Brezilyalı futbolcuya ödemek zorunda kalacak.

İspanyol ekibine 2007 yılında transfer olan Marcelo, geçtiğimiz sezon 19 maçta forma giydi ve 4 asist yaptı. Real Madrid kariyeri boyunca 528 maça çıkan 33 yaşındaki sol bek, 38 gol atıp 101 de asist yaptı.

İlgili Haberler