Galatasaraylı eski futbolcu Mario Lemina'dan Fatih Terim itirafı

Galatasaraylı eski futbolcu Mario Lemina'dan Fatih Terim itirafı
Bir dönem Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Gabonlu orta saha Mario Lemina, teknik direktör Fatih Terim hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Fransa''nın Nice takımında forma giyen Mario Lemina, Fransız basınına açıklamalarda bulundu. Gabonlu oyuncu, Galatasaray''da beraber çalıştığı Fatih Terim''den de bahsetti.

Röportajında, "Juventus''tan ayrılıp Southampton''a geldiğimde farklı bir boyut kazandığımı hissettim" diyen orta saha oyuncusu, "Çok daha yüksek bir statüyle geliyorum; güçlü hissediyorum. Ama yine de, bireysel düzeyde, yetenekli bir oyuncu olduğum gerçeğine odaklanmaya devam ediyorum. Yeni geldiğimde takıma yardımcı olmak için neler yapabileceğimi tam olarak düşünemiyordum." diye konuştu.

FATİH TERİM SÖZLERİ

"Southampton''dan Galatasaray''a geçtiğimde bu durum değişti. 25 yaşında Türkiye''ye gittiğinizde kendinize doğru seçimi yapıp yapmadığınızı soruyorsunuz."

"Ama sonunda, kariyerimin en iyi deneyimiydi. Orada teknik direktör Fatih Terim bana, "Yeteneğini biliyoruz, kişiliğini bir kenara bırak, kendini takımın hizmetine ver." dedi ve bu fikri kafama koydu. Olduğum oyuncuyu tamamen değiştirdi. Daha önce, top sürmeyi veya topla çizgileri kırmaya çalışmayı daha çok düşündüm. Bugün, artık yapmak istediğim şey bu değil."

28 MAÇ FORMA GİYDİ

Galatasaray''da 2019-2020 sezonunda forma giyen Mario Lemina, sarı-kırmızılı takımda kiralık döneminde 28 maçta forma giyerken, bir kez fileleri havalandırmıştı.