Maserati’nin Levante modeli Cenevre’de boy gösteriyor!

Maserati’nin Levante modeli Cenevre’de boy gösteriyor!
İtalyan lüks otomobil üreticisi Maserati’nin yeni üretim stratejisinin önemli bir adımını oluşturan lüks ve sportif SUV modeli Levante, 2016 Cenevre Otomobil Fuarı’nda resmen tanıtılacak. Yeni model, markanın; Quattroporte, Ghibli, GranTurismo ve GranCabrio olmak üzere sedan ve spor otomobillerden oluşan ürün gamını tamamlayacak.

İtalyan lüks ve sportif otomobil markası Maserati’nin yeni modeli Levante, İsviçre’de bu hafta kapılarını açacak Cenevre Otomobil Fuarı’nda boy göstermeye hazırlanıyor. Maserati Levante, Torino’da bulunan Mirafiori tesislerinde üretilecek. Üretim hattından ilk araçların çıkmaya başlamasının hemen ardından Maserati, Avrupa pazarları için ilkbaharda ilk kez tanıtılacak. Maserati Levante, diğer pazarlarda ise yılsonuna kadar yollara çıkmaya başlayarak lüks SUV segmentindeki rekabete katılacak.

Net ve akıcı tasarım

Levante, net ve akıcı yüzeylerden oluşan tasarımıyla Maserati markasını ve onun İtalyan karakterini iyi yansıtıyor. İki bölüme ayrılan yeni ikonik ön farlara ev sahipliği ederken, üst bölüm markanın karakteristik ön ızgarasıyla bağlantı kuruyor.