Masterchef'te şoke eden veda. Yaptığı ürünü yanlışlıkla çöpe attı

Masterchef'te şoke eden veda. Yaptığı ürünü yanlışlıkla çöpe attı
MasterChef All Star'da heyecan dolu bir eleme gecesi geride kaldı. Tolga, Ayaz, Esra, Batuhan, Dilara, Eren ve Hasan'ın eleme potasında olduğu gecede ilk turda bir yarışmacının yaptığı hata gecenin konusu olurken, ikinci turda elenen yarışmacı da herkesi şaşırttı.

MasterChef, all star sezonuyla büyük bir ilgi görüyor. 2018-2022 yılları arasında yarışmış olan başarılı yarışmacılar, MasterChef All Star'da yeniden hünerlerini sergiliyor.

104447725-777.jpg

Eleme heyecanının yaşandığı gecede elenen isim şaşkınlık yarattı

104332382-11.jpg

Büyük bir heyecana sahne olan MasterChef All Star eleme gecesi, elenen ismin belli olmasıyla sona erdi. Elemenin ilk turunda, Ayaz'ın süre bittikten sonra tabağına müdahale etmesi ise gecenin olayı oldu.

640xauto.webp

Gecenin en iyi tabağı olabilecekken değerlendirilmeye alınmayan tabağıyla Ayaz, Batuhan, Esra ve Tolga son dörde kalan isimler oldular.

640xauto-1.webp

ELENEN İSİM BELLİ OLDU

İkinci etapta Mehmet Şef'in dana yanağı tabağını yapan yarışmacılardan gecenin en başarılısı Tolga oldu. Tolga'nın ardından Esra da MasterChef All Star'ın son 12'sine kalmayı başardı.

104440272-666.jpg

Son ikiye kalan Batuhan ve Ayaz'dan gecenin en başarısız tabağını yapan isim ise Ayaz oldu. İlk turda da kritik hata yapan Ayaz, ikinci turda da inanılmaz bir hata yapıp yaptığı sosu dalgınlıkla çöpe atınca şeflerin ortak kararıyla MasterChef All Star'ın elenen son isim oldu.

640xauto-2.webp

İlgili Haberler