Masumlar Apartmanı 24. Bölümde neler oldu. İnci Han hakkında her şeyi öğrendi mi

Masumlar Apartmanı 24. Bölümde neler oldu. İnci Han hakkında her şeyi öğrendi mi
TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Masumlar Apartmanı dizisi son zamanların en çok izlenen dizisi haline geldi. Dün ekranlara gelen Masumlar Apartmanı dizisinin 24.bölümü izleyemeyenler ve bir kez daha izlemek isteyenler Masumlar Apartmanı 24.bölüm izle şeklinde araştırma yapmaya başladılar. Peki son bölümde neler oldu? İnci Han hakkında her şeyi öğrendi mi? Masumlar Apartmanı 24. Bölümde neler oldu? Sorularının cevapları haberimizde…

Sıra dışı senaryosuyla fenomen dizi haline gelen Masumlar Apartmanı, son bölümüyle yine izleyiciyi ekranlara kitledi. İnci’nin Han hakkında şüphelenmesi, Safiye ve Naci aşkı hakkındaki gelişmeler ve Esat’ın Gülben’e adım atması ve diğer tüm detaylar…

MASUMLAR APARTMANI 24. BÖLÜMDE NELER OLDU

Han’ın çöp dairenin kapısını açışını korkuyla izleyen Safiye ve Gülben’i, büyük bir sürpriz beklemektedir. Gördükleri karşısında ikisinin de dünyasını yıkılır. Safiye büyük bir krize girer.

İsyan bayrağını çeken Neriman en çılgın maceralara hazırdır. Teras katında gizlice arkadaşlarını ağırlamak ister. Ancak gecenin bir vakti terasa çıkan dörtlüyü büyük bir tehlike beklemektedir.

Masumlar Apartmanı 24.bölümde; Safiye, Naci ve Gülben; boş dairedeki çöpleri terasa çıkarttı. Esat’ın Gülben’i görmek için bir kez daha eve gelmesi başta Gülben’i ve diğer herkesi şoke ederken; Han ile ilgili gerçeklerin peşine düşen İnci, bir yandan da yaşananlara inanmak istemiyordu.

İnci’nin bu tavırlarından şüphelenen Han ise gözünü kararttı ve büyük bir risk alarak hayati bir adım attı. İnci uyuma numarası yaparken evden çıkan Han; her zamanki gibi arabasında üzerini değiştirdi ve çöplerini toplamak için işe koyuldu.

Çöp arabasına kırmızı balonu bağlayan Han, peşine düşen İnci’nin karşısına çıktı. Karısına “Gerçekleri çok mu merak ediyorsun İnci?” diye soran Han, “İşte sana gerçek, burası benim evim. Evine hoş geldin İnci” dedi.

Han hakkındaki şüpheleri giderek artan ve kocasının ne gizlediğini öğrenmek için harekete geçen İnci, adım adım gerçeğe yaklaşırken; Han’ın, İnci’ye gerçekleri göstermesi izleyici tarafından heyecanla izlendi.