G.Saray Arena'da şok oldu!

G.Saray Arena'da şok oldu!
G.Saray Arena'da şok oldu!

Şampiyonlar Ligi'nde sezonun ilk maçına çıkan Galatasaray, iyi başlamasına rağmen yaptığı hataların bedelini ağır ödedi ve saha

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Galatasaray, Real Madrid'i konuk etti. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi Aslan 4-0'lık skorla kaybetti.
Karşılaşmaya baskılı bir şekilde başlayan Galatasaray, mücadelenin ilk bölümünde Real Madrid kalesinde Melo ile bulduğu önemli gol fırsatlarından sonuç alamadı. İspanyol ekibinin 33. dakikada Isco ile attığı golün şokuyla oyunun hakimiyetini yitiren Sarı-Kırmızılılar, konuk ekibin daha çok topa sahip olmasını önleyemedi. Özellikle orta sahada yaptığı top kayıpları nedeniyle hücuma çıkmakta zorlanan Galatasaray, ilk yarıyı 1-0 geride kapadı.
İlk yarının sonlarında sakatlanan Drogba yerine Fatih Terim oyuna Amrabat'ı alarak başladı. Burak, Faslı oyuncunun ortasında mutlak bir golü harcarken 54'te yapılan defans hatasını bu kez Benzema affetmedi fark ikiye çıktı. Oyundan tamamen kopan Aslan 63'te Ronaldo'nun golüne engel olamazken, Portekizli 66'da skoru 4-0 yapan golü attı. 80. dakikada Benzema perdeyi kapatan isimdi: 5-0. 84. dakikada Umut Bulut Galarasaray'ın tek golünü atsa da perdeyi 90+1'de Ronaldo kapadı ve karşılaşma 6-1 İspanyol ekibinin üstünlüğüyle bitti.
Sarı-Kırmızılılar bir sonraki maçını 2 Ekim'de Juventus'la oynayacak.