Beşiktaş’ta Gökhan Töre’ye öfke

Beşiktaş’ta Gökhan Töre’ye öfke
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, siyah-beyazlı yöneticilerin kulübü Rubin Kazan’ı ikna etmesine rağmen, verilen parayı az bularak imza atmamakta direnen Gökhan Töre’ye açtı ağzını yumdu gözünü.

Hırvat çalıştırıcı, “Yaptıkları ona yakışmıyor. Beşiktaş kendisine çok şey verdi. İnşallah bir an önce hatasını anlar ve imzayı atar. Feyenoord ile iki zorlu karşılaşma oynayacağız. Elemek istiyoruz; ancak futbol bu. Elenirsek de dünyanın sonu değil. Transferlerde kabahatim yok” dedi. Öte yandan başkan Fikret Orman da Gökhan’a pazartesi gününe kadar süre tanıdıklarını belirterek “Ya imza atar ya da bu defter kapanır. Beşiktaş büyük kulüptür ve hiç kimse oynayamaz” diye konuştu. Gökhan Töre’nin ise “Ben hakkımı istiyorum. Oğuzhan ve Olcay ile aynı ücreti almak tek isteğim” dediği bildirildi. Bu arada ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, camiada kendisini sevmeyenin çok olduğunu belirterek “Ben buyum. İstemiyorlarsa istifa etmeye hazırım. Tek düşüncem Kartal’ın hep uçması” şeklinde rest çekti. Yeni transfer Demba Ba, Feyenoord maçında en azından 45 dakika oynamak istediğini teknik direktör Slaven Bilic’e iletti. 


Vardar: Takımdaşlık her şeyden önemli
Beşiktaş A Takımı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, Almanya ve İngiltere’de yaptıkları kamp çalışmalarının iyi geçtiğini söyledi. Vardar, “Takımdaşlık önem verdiğimiz konu. Tecrübeli ve genç arkadaşlar, eski ve yeni oyuncular kaynaştı. Yeni transferler inşallah takım üzerinde olumlu etki yapacak arkadaşlar olacak. Demba Ba’da bunu yaşadık” Recep Şeker