MEDYA POLEMİK

MEDYA POLEMİK
Yalçın Bey, bir karar ver artık

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, 13 Mart 2015 tarihinde İmralı’ya bir izleme heyeti gönderileceği iddiaları için şöyle yazmıştı:

 “Bazı basın organlarında 16 kişilik izleme heyeti kurulduğu belirtilerek isim listeleri yayınlanmaktadır. Bunlar külliyen yalan ve uydurmadır...”

Akdoğan, bundan beş gün sonra, 18 Mart 2015 tarihinde bunun tam tersini söyledi.

 “... Bu konu üzerinde durduğumuz, çalıştığımız konulardan biridir. Sayısı 5-6’yı geçmemek üzere bir çalışma yapılmaktadır. Bir takım isimler de belirlenmiştir...”

Yalçın Akdoğan’ın bu konuyla ilgili son sözlerini dün TV’de dinlemişsinizdir, ben tekrar hatırlatayım:

 “... Her ayrıntı yalan. Tamamen uydurma. Bu izleme heyetiyle ilgili de sayı verdiler, isimleri verdiler. O gün de ben açıkladım yalan diye. Bunların hiçbiri doğru değildi. Bu meseleyi izleme heyetine dayandırmak da anlamsız.”

 ... Aynı konuda üç ayrı açıklama. Bunu kafalarımızı karıştırmak için kasten mi yapıyor, yoksa kendine böyle bir eğlence mi buldu, ben anlayamadım doğrusu.

Mehmet Y. Yılmaz / Hürriyet

 

*-

 

“Başkanlık”la yönetiliyoruz; farkında mısınız?

Türkiye Kuzey Kore yönetimine benzer bir yapıya doğru yelken açtı, hızla gidiyor. Seçimler yapıldı fakat 40 gün geçti Millet Meclisi kapalı. Türkiye’yi istifa etmiş ve seçimlerde oy kaybına uğrayarak çoğunluğu yitirmiş partiye dayanan hükümet idare ediyor. Aslında hükümet değil Cumhurbaşkanı, “fiili başkanlık” yarattı, idare ediyor. İncirlik ABD uçaklarına açılıyor. Savaş kararı alınıyor. Rejimi değiştirecek niyetler yüksek sesle dile getiriliyor. Uyanın! Tehlike büyük.

Necati Doğru / Sözcü

 

*

 

İktidarın has oğlanları...

AKİLLER yakında ATÖ yani “Akiller Terör Örgütü” diye yargılanırsa şaşmayın!

Akif Kökçe / Milliyet (Açık Pencere)

 

*

 

3-047.jpg

Ercan Akyol Milliyet