Medyada İmamoğlu kavgası çıktı

Medyada İmamoğlu kavgası çıktı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “1000 yeni taksi teklifi”nin 8. Kez reddedilmesi sonrası medyada İmamoğlu kavgası çıktı.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Toplantısı’nda İBB''nin ''1000 yeni teklifi'', 8''inci kez reddedilmişti.

Karar üzerine sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan sunucu Aslı Şafak, “Yağmurda, karda, soğukta taksi bulamadığım zaman, karşılaştığınız engelleri değil hizmet veremediğinizi düşüneceğim @ekrem_imamogluve empati kuramayacağım” İfadelerini kullandı.

Yeniçağ gazetesi yazarı Evren Devrim Zelyut ise Şafak’ın bu paylaşımına şu şekilde cevap verdi:

Yaşlılık zor insan derinlemesine düşünemiyor, olaylar sadece siyah ya da beyaz geliyor. Bu teyzemiz dünyadan siyasetten bi haber Ciner''in kendisine kurduğu dünyasında elit konukları ile zaman geçiriyor... Benim vaktim yok hayrına yazın öğrensin...

Zelyut’un bu açıklaması sonrası Şafak, Zelyut’u sosyal medyada engellerken Zelyut bu durumu, “Hey @asli_safakAslı Teyze!! Sana "Mahalli İdareler Yönetimi" kitabı alacağım! Hem de birinci hamura!!! Kaldır şu engeli tamam söz ben anlatacağım... Yok öyle AKP günahını @ekrem_imamoglu başkana yüklemek!” sözleriyle yorumladı.