Mehmet Ali Yalçındağ Doğan Medya Grubu başkanlığından istifa etti!

Mehmet Ali Yalçındağ Doğan Medya Grubu başkanlığından istifa etti!
Red Hack'in kendisine ait olduğu iddia edilen e-posta yazışmalarını yayımladığı Doğan Medya Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, görevinden istifa etti. Doğan Medya Grubu'ndan istifayla ilgili gün içinde bir açıklama yapılacağı öğrenildi.

Aydın Doğan'ın damadı Mehmet Ali Yalçındağ, sızıntılarla ilgili olarak "Benim bilgisayarım maalesef bir şekilde hacklenmiş. Benim günlük bütün raporlarım, rapor dediğim günlük, ben 22 senedir günlük tutuyorum. Hepsi maalesef çalınmış, ele geçirilmiş" demişti.

RedHack grubunun, Enerji Bakanı Berat Albayrak'a ait olduğunu öne sürerek servis ettiği maillerde, Doğan Medya Grubu'nun hükümeti bilgilendirdiği, Mehmet Ali Yalçındağ'ın Albayrak'a attığı iddia edilen notlarda görülüyordu. Yalçındağ'ın yaptığı çalışmaları ve görüşmeleri Cumhurbaşkanlığı ve hükümet kanadına bildirdiği iddia ediliyordu.

Mehmet Ali Yalçındağ "Günlüklerim" demişti

Yalçındağ , RedHack tarafından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın e-posta kutusunda yer aldığı iddiasıyla paylaşılan yazışmalarla ilgili "Benim bilgisayarım maalesef bir şekilde hacklenmiş. Benim günlük bütün raporlarım, rapor dediğim günlük, ben 22 senedir günlük tutuyorum. Hepsi maalesef çalınmış, ele geçirilmiş” demişti. Yalçındağ, yazdığı raporların manipüle edildiğini söylerken “Ama bu benim e-mail attığım doğru değil. Buradaki şey, teknik çalışma neticelenmedi ama bilgisayarımın şifresini ele geçiriyorlar, kırıyorlar, bilgisayarımdaki günlük raporlara, günlük şeylere giriyorlar. Bunları değiştirerek, manipüle ederek ve hitap koyarak bazı yerlere ya e-mail atıyorlar ya e-mail atmış gibi gösteriyorlar ya da bunu fotoğrafla atıldı gibi algı yaratıyorlar” ifadelerini kullanmıştı.