Melih Gökçek açıklama yaptı

Melih Gökçek açıklama yaptı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde istifası gündemde olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde istifası gündemde olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur ile 4 saat görüştü.

Bu görüşmelerin uzun sürmesinden dolayı Başbakan Binali Yıldırım'la gerçekleşecek olan haftalık olağan görüşmenin ertelendiği bildirildi.

MELİH GÖKÇEK'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Görüşmenin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabı Twitter'dan şu açıklamaları yaptı: "Dün gece Sayın Cumhurbaşkanı'ndan randevu talep etmiştim. Bu gece görüştük. Sayın Cumhurbaşkanı'ma Külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin detaylarını sundum. Ayrıca Büyükşehir'in devam eden projeleri konusunda çeşitli bilgiler verdim. Kamoyunun bilgisine..."

SELVİ: MAKUL SÜREDE İSTİFA EDECEK

Öte yandan Gökçek-Erdoğan görüşmesi sürerken hükümete yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, CNN Türk canlı yayınında "İstifa süreci başladı. Erdoğan'ın Gökçek'le görüşerek birlikte yol almaları çok önemli bir durum. Bu görüşmeden sonra Gökçek'in makul sürede istifa edeceğini düşünüyorum" yorumunda bulundu.

İlgili Haberler