Melih Gökçek’ten Hayati Yazıcı’ya sert tepki

Melih Gökçek’ten Hayati Yazıcı’ya sert tepki
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın Melih gökçek ile ilgili canlı yayında yaptığı açıklamaya sert tepki geldi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın bugün katıldığı canlı yayında Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili yaptığı açıklamaya yanıt geldi. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Melih Gökçek, Hayati Yazıcı’nın kendisi ile ilgili sözleri söylediği videoyu paylaşarak “Ya sabır Celle Celalühü... Davama zarar vermemek İçin Susmaya Devam Ediyorum... Benimle ilgili kamuoyunun önüne çıkamayacak bir suçum varsa açıklamazsan namertsin... Hadi yiğitsen devam et... Sabrımı taşırma... Vallahi tozunu atarım...” dedi.

gokcek-002.jpg

MHP ile AKP arasında yerel seçimde yapılması planlanan ittifak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısından yaptığı açıklamada yerel seçimlerde ittifak yapılamayacağını ve kendi adayları ile seçimlere gireceğini açıklamıştı. Bahçeli’nin bu açıklaması sonrası MHP kulislerinden gelen iddialarda, partinin Ankara’dan Melih Gökçek’i aday göstermek için görüştüğü iddia edilmişti.

AKP Genel Başkanı Hayati Yazıcı ise, bugün katıldığı canlı yayında Melih Gökçek ile ilgili bir açıklama yapmış, kendisinin belediye başkanlığı görevinden alınmasının bir sebebi olduğunu belirtmişti.

İlgili Haberler