Melih Gökçek’ten tepki çeken paylaşım

Melih Gökçek’ten tepki çeken paylaşım
Twitter hesabından seçim anketi yapan Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, Millet İttifakı'ndan 'Teröristler' şeklinde bahsetti. Gökçek, gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı.

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala, eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Gökçek, Twitter hesabından yaptığı ankette, "Sizce bu seçimi AK Parti/MHP Cumhur İttifakı mı kazanır, yoksa FETÖ/Batı destekli teröristler mi kazanır? Anket sonunda yorumumu bekleyin. Not: Süre 4 saat…" ifadelerini kullandı.

gokcek.jpg

​Seçenekler sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki çekerken, anket 'Yüzde 68 Teröristler kazanır', 'Yüzde 32 Cumhur İttifakı kazanır' şeklinde sonuçlandı.

Gökçek, sonuçların ardından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

gokcek1.jpg

"Anket inanılmaz ilgi gördü. Yorumu sonunda yapacaktım ama yeterince zaten katılım oldu. Anket tahmin ettiğim gibi teröristlerin çoğunluğu ile çıktı. Aslında bu anketi tuzak bir anket olarak, bir şeyleri ispat için yaptım. Bir kere burada kastedilen kesinlikle Millet İttifakı değil. Saadet ve İYİ Partililer ile terörist hamisi HDP'ye destek vermeyen CHP'lilere kim terörist diyebilir. Tenzih ederim.

gokcek2.jpg

​Benim kastım Kandil'i destekleyenler, benim kastım FETÖ'cüler ve benim kastım bunları destekleyen Batı. Dikkat ederseniz teröristler bir anda organize oldu ve ankette teröristler kazanıra yüklendiler."

gokcek3.jpg

'Bu anket teröristler ifşa için düzenlenmişti' diyen Gökçek, "Beni sevmeyebilirsiniz ama milletini sevenler HDP'yi de sevemez" dedi.

gomkcek4.jpg

İlgili Haberler