Melisa Sağlam: Sorunlarımızı pembe vagon mu çözecek?

Melisa Sağlam: Sorunlarımızı pembe vagon mu çözecek?
İstanbul Pendik'te şort giydiği gerekçesiyle minibüste Ercan Kızılateş'in saldırısına uğrayan üniversite öğrencisi Melisa Sağlam, tacizcinin ailesinin kendisinden şikayetçi olacağını ve "senin yüzünden sokağa çıkamıyoruz" dediklerini ifade etti.

Posta'nın sorularını yanıtlayan Sağlam, davasından emsal teşkil edecek bir karar çıkacağını umduğunu belirterek şunları söyledi:

'BU SALDIRI BÜTÜN KADINLARA YAPILDI'

Bu saldırı bana değil tüm kadınlara yapıldı. Susmamalıyız.

Ayşegül Terzi'ye şort giyiyor diye otobüste saldıran Abdullah Çakıroğlu hak ettiği cezayı almış olsaydı başıma bu gelmezdi. O adamın ceza almaması bu adamlara cesaret veriyor.

Adalet, emsal teşkil ederse adalettir. Davamdan hayatımız için emsal teşkil edecek karar çıkacağını umuyorum. Adalet istiyorum.

'AİLE BANA DAVA AÇACAKMIŞ'

Kıyafetimi de minibüsümü de değiştirmem. Ben hatalı değilim. Tacizcinin hayatı değişmeli.

Sorunlarımızı pembe vagon mu çözecek? Hayır! Ben binmem. O adamlar taciz etmemeyi öğrenecek. Devlet de bunu sağlamak zorunda.

Saldırganın ailesi benden davacı olacakmış. Benim yüzümden sokağa çıkamıyorlarmış. Bu benim değil, yetiştirdikleri oğullarının suçu. Beni taciz ettiği için bana mı dava açacaklar!

KIZILATEŞ'İN ŞİKAYETİ ÜZERİNE İFADE VERDİ

Öte yandan Sağlam, saldırgan Ercan Kızılateş'in da şikayetçi olması üzerine ifade vermek için Anadolu Adalet Sarayı'na gitti.

Asena Melisa Sağlam, "Şahısın benden şikayetçi olması üzerine ifade vermek için ifade vermeye geldim" dedi.

Olay sırasında hakarette bulunmadığını belirten Sağlam, "Bana onun ettiği hakaretleri baz alırsak benim ona dediğim 'ne yapıyorsun', 'bana nasıl vurursun' oldu" diye konuştu.

İlgili Haberler