Meral Akşener, Ahmet Takan'ın kızının nikah şahidi oldu

Meral Akşener, Ahmet Takan'ın kızının nikah şahidi oldu
İYİ Parti lideri Meral  Akşener, Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan'ın kızı Elif Umay Takan'ın nikah şahidi oldu. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gazetemizin Ankara Temsilcisi ve yazarı Ahmet Takan’ın kızı Elif Umay Takan’ın nikah şahidi oldu.

Akşam saatlerinde Türkiye Barolar Birliği Litai Konukevi’ndeki nikah törenine katılan Akşener, “Yeni bir aile kuruluyor. Ailelerin mutlu olması Türkiye’nin mutlu olması demektir. Ona şahitlik edeceğim çok mutluyum” dedi.

Tören öncesi gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Akşener, “Dörtlü ittifak konuşuluyor. İttifak konusunda kırmızı çizginiz nedir?” sorusuna şu yanıtı verdi:

aek_9498.jpg

"İYİ ŞEYLER OLACAK"

“Konuşmalar devam ediyor. Sonuçlanmış bir durum yok. Kaldı ki, dediğim gibi mutlu bir olaya tanıklık etmeye geliyoruz. İnşallah bu mutluluk Türkiye’nin mutluluğuna vesile olur. 24 Haziran’da inşallah devlet millet mutluluğu kaynaşması olur. Dikkat ederseniz ayak seslerimiz bile yandaş müteahhitlerden kırpıp beyefendilerin, milletimizi hatırlamasına sebep oldu. Dolayısıyla daha iyi şeyler olacak.”

Tören öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, "Dörtlü ittifak konuşuluyor. İttifak konusunda kırmızı çizginiz nedir" sorusuna şu yanıtı verdi:

aek_9506.jpg

"Konuşmalar devam ediyor. Sonuçlanmış bir durum yok. Kaldı ki, dediğim gibi mutlu bir olaya tanıklık etmeye geliyoruz. İnşallah bu mutluluk Türkiye'nin mutluluğuna vesile olur. 24 Haziran'da inşallah devlet millet mutluluğu kaynaşması olur. Dikkat ederseniz ayak seslerimiz bile yandaş müteahhitlerden kırpıp beyefendilerin, milletimizi hatırlamasına sebep oldu. Dolayısıyla daha iyi şeyler olacak." 

Elif Umay Takan'ın Hadi Fakhri ile hayatını birleştirdiği nikah törenine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın eşi Gönül Aydın'ın yanı sıra siyaset ve basın dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

aek_9513.jpg

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray,  İYİ Parti Isparta Milletvekili Nuri Okutan, CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan, Haluk Koç, CHP milletvekilleri Erdoğan Toprak ve Utku Çakırözer de tebrik mesajı gönderdi. 

İlgili Haberler