Meral Akşener, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal'la görüştü

Meral Akşener, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal'la görüştü
İYİ Parti lideri Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ağırladı. Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, İçişleri Bakanı Soylu'nun Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerine tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Merkezi’nde Meral Akşener ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal arasında gerçekleşen görüşmeye, her iki partinin Başkanlık Divanı üyeleri de katıldı.

Görüşmenin ardından konuşan Akşener, Uysal’ın daha önce yaptığı bir ziyarete cevaben geldiğini ve son gelişmeleri değerlendirdiklerini söyledi. 

Gültekin Uysal da, “Türkiye’nin bu zor günlerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Yararlı oldu” dedi.

"BİRİ ÇIKIP 'BUYUR GEL' DERSE NE OLACAK?"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun CHP liderine yönelik ‘Sen bittin’ sözleriyle ilgili konuşan Akşener, siyasetçilerin üslubuna dikkat etmesi gerektiğini söyledi ve şöyle konuştu;

“Siyasete uzun süredir bu dil hakim. Artık son verilmeli. Tabi Sayın Kılıçdaroğlu nezaketten bir şey demiyor ama biri de çıkar ‘Buyur gel’ derse ne olacak? O yüzden bu sözler sıkıntılı”

"İYİ ROLDE KADINLAR, KÖTÜ ROLDE ERKEKLER VARDI"

Meral Akşener’e, İYİ Parti’nin Star Wars filminin gösterimine verdiği “Güç iyinin yanında olsun” başlıklı reklam filmi de soruldu.

Akşener'in kendisine yöneltilen soruya “Evet, güç iyinin yanında olsun istiyoruz. Filmi de izledik. İyi rollerdekiler kadınlar, kötü rollerdekiler erkeklerdi” şeklindeki cevabı salonda gülüşmelere neden oldu.

Meral Akşener, görüşmenin ardından konuğu Gültekin Uysal'ı kapıya kadar uğurladı.

İlgili Haberler